"Η πριγκίπισσα Diana συνήθιζε να μου πλένει τα πιάτα για να αποσυνδέεται από τη βασιλική ζωή"

Όσα δήλωσε ο επιστήθιος φίλος της και χορογράφος, Wayne Sleep, για την πριγκίπισσα του λαού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Diana είχε καταφέρει να συσπειρώσει γύρω της έναν κύκλο από καλούς φίλους - διάσημους και μη- οι οποίοι την υποστήριζαν στις δύσκολες στιγμές που βίωνε όσο βρισκόταν συνδεδεμένη με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Πρόσφατα, ο φίλος της και χορογράφος, Wayne Sleep, εμφανίστηκε στο πρόγραμμα του ΒBC Radio 3 "Private Passions", όπου αναφέρθηκε στην πριγκίπισσα του λαού.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί με αφορμή το χορευτικό που είχε ετοιμάσει για τα 37α γενέθλια του συζύγου της, πρίγκιπα Καρόλου, με αποτέλεσμα η πριγκίπισσα του λαού και ο Sleep να αναπτύξουν μια δυνατή φιλία κατά τη διάρκεια των προβών. Στη συνέντευξή του, ο χορευτής μάλιστα αποκάλυψε πως στην αρχή φοβόταν για το αποτέλεσμα του χορευτικού τους, εξαιτίας της διαφοράς ύψους που είχαν, αφού η πριγκίπισσα Diana άγγιζε το 1,77.

"Η πριγκίπισσα Diana συνήθιζε να μου πλένει τα πιάτα για να αποσυνδέεται από τη βασιλική ζωή"

Όπως είπε χαρακτηριστικά, "όταν συναντιόμασταν, τα παπούτσια έβγαιναν στο διαμέρισμά μου και θα έπλενε τα πιάτα. Θα περνούσαμε καλά και θα γελούσαμε". Στην ουσία, ο Sleep υπογράμμισε πως η Diana ήθελε να ξεφύγει από τη βασιλική ζωή γι' αυτό αποζητούσε την παρέα του, συνηθίζοντας να του πλένει τα πιάτα. "Πιστεύω πως δεν ερχόταν σε μένα τόσο για τα σημαντικά πράγματα που συνέβαιναν στη ζωή της εκείνη την περίοδο και τα πράγματα έτρεχαν πολύ γρήγορα τότε. Νομίζω πως ερχόταν σε εμένα για ένα διάλειμμα", εξομολογήθηκε. 

Από την πρώτη γνωριμία τους, οι δυο τους κατάλαβαν πως ταίριαζαν, γελώντας με τα ίδια αστεία και έχοντας την ίδια αίσθηση του χιούμορ. Παράλληλα, ο χορογράφος εκμυστηρεύτηκε πως η Diana θα λάτρευε τη σειρά "The Crown", δεδομένου ότι κατά τον Sleep δεν χαρίζεται σε κανέναν. 

Ωστόσο, δεν ξέρουμε αν θα μπορούσε να πει το ίδιο και για τον 5ο κύκλο της σειράς, που προβλήθηκε πριν από λίγους μήνες, που απογοήτευσε το die hard κοινό και τους φαν της πριγκίπισσας Diana. Ειδικότερα, αρκετοί ήταν εκείνοι που υπογράμμισαν την εντελώς λανθασμένη απεικόνιση της πριγκίπισσας Diana, αλλά και την απουσία του σημαντικού φιλανθρωπικού έργου που πραγματοποίησε στον κόσμο, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του και ο πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας του λαού. 

Διαβάστε Επίσης