Το σχόλιο της Sarah Ferguson για τις επιλογές ζωής του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Πρόκειται για το πρώτο μέλος της ευρύτερης βασιλικής οικογένειας που μιλάει για τους Sussexes.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν η Sarah Ferguson δεν αποτελεί εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας, εξακολουθεί να σχετίζεται με το Στέμμα, ως πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Andrew και μητέρα των εγγονών της βασίλισσας Ελισάβετ, Ευγενίας και Βεατρίκης. Η δούκισσα της Υόρκης και συγγραφέας, παρά το διαζύγιο από τον αγαπημένο γιο της εκλιπούσας μονάρχη, παραμένει στο Royal Lodge στο Windsor, ενώ έχει αναλάβει τη φροντίδα των corgis της Ελισάβετ.

Διαβάστε Επίσης

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η "Fergie" μίλησε για τη ζωή μετά τον θάνατο της βασίλισσας, ο νέος ρόλος της γιαγιάς που έχει αναλάβει αλλά και για τις επιλογές των Meghan Markle και πρίγκιπα Harry. Όπως δήλωσε σχετικά με το τελευταίο, "δεν πιστεύω πως κανένας άνθρωπος έχει το δικαίωμα να κρίνει κάποιον άλλο. Δεν βρίσκομαι σε θέση να κρίνω. Με έκριναν όλη μου τη ζωή και δεν έχω καμία κρίση για τους Sussexes".

Meghan Markle, πρίγκιπας Harry

Ωστόσο, δεν δίστασε να αναφέρει πως η Diana θα ήταν πολύ περήφανη για τα εγγόνια της. "Όχι μόνο για τα Sussex εγγόνια, αλλά και τα παιδιά του Will", εξήγησε. Άλλωστε, οι δύο γυναίκες είχαν φιλική σχέση τα περισσότερα χρόνια της ζωής τους, αφού γνωρίζονταν από έφηβες, πριν βρεθούν στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Παράλληλα, η Ferguson αποκάλυψε το πώς είναι να είναι γιαγιά, αφού και οι δύο κόρες της απέκτησαν παιδιά. Μάλιστα, η πριγκίπισσα Ευγενία είναι ξανά έγκυος, όπως ενημέρωσε τους φαν της πριν από λίγο καιρό. "Με ακολουθούν λες και είμαι ο Peter Pan. Είμαι η Super Gran Pan", είπε με χιούμορ. Φυσικά, η ίδια δεν βλέπει μεγάλες διαφορές στη ζωή της, αφού η ενασχόληση της με τη συγγραφή παιδικών βιβλίων την είχε φέρει σε επαφή με τόσα μικρά παιδιά. Πέρα όμως από τα παιδικά βιβλία, η Fergie το 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο της μυθιστόρημα "Her Heart for a Compass", το οποίο ήταν βασισμένο στην ιστορία της οικογένειάς της. 

Διαβάστε Επίσης