Θα παραβρεθεί το Προεδρικό ζεύγος των Ηνωμένων Πολιτειών στην στέψη του βασιλιά Καρόλου;

Η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι προετοιμασίες για την επίσημη στέψη του βασιλιά Καρόλου τον ερχόμενο Μάιο έχουν ήδη ξεκινήσει και συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, ώστε ο βρετανικός λαός να υποδεχτεί με όλες τις απαραίτητες τιμές τον νέο του μονάρχη. Επιφανείς προσωπικότητες της πολιτικής, του καλλιτεχνικού στερεώματος, του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και οι royals διάφορων χωρών έχουν ήδη παραλάβει την πρόσκληση τους, αναμένοντας πλέον την θετική τους απόκριση στο βασιλικό κάλεσμα.

Τα νέα για την επιβεβαίωση της παρουσίας των προσκεκλημένων δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ευχάριστα για τον νέο βασιλιά, αφού σημαντικοί καλλιτέχνες όπως η Adele, ο Ed Sheeran κ.α. δήλωσαν πως δεν είναι πρόθυμοι να συμμετέχουν στην βασιλική τελετή για διάφορους λόγους. Πέραν αυτών, η παρουσία των Προεδρικού ζεύγους των Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκεται ακόμα υπό αμφισβήτηση, αφού δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Joe Biden και η σύζυγός του, Jill, θα ταξιδέψουν στην Αγγλία την άνοιξη για το σημαντικό γεγονός.

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, "οι ΗΠΑ θα εκπροσωπηθούν στην στέψη" ωστόσο παραμένει ακόμα αδιευκρίνιστη η αντιπροσωπεία. Ο Αμερικανός Πρόεδρος επιθυμεί να διατηρήσει στενή σχέση με τον βασιλιά, από την επίσημη ανάληψη του ρόλου του και έπειτα, εξηγώντας πως ο αμερικανικός λαός θαύμαζε και θαυμάζει την αξιοπρέπεια και σταθερότητα με την οποία εκτελούσε τα καθήκοντά της όλες αυτές τις δεκαετίες η εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ.

Διαβάστε Επίσης