Βασίλισσα Ράνια | Το συγκινητικό βίντεο με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της κόρης της, Ιμάν

Η βασίλισσα της Ιορδανίας μοιράστηκε στιγμιότυπα από το μαιευτήριο, φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της Ιμάν αλλά και από την ημέρα της πρόβας νυφικού της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ράνια συνηθίζει να μοιράζεται τις σκέψεις και τα συναισθήματα της με τους φαν της στα social media, γι'αυτό δεν ήταν παράξενο που πριν από λίγες ημέρες, γιόρτασε διαδικτυακά τα γενέθλια της μεγαλύτερης κόρης της, πριγκίπισσας Ιμάν. 

Ειδικότερα, η βασίλισσα της Ιορδανίας μοιράστηκε ένα συγκινητικό βίντεο της 26χρονης Iman, με στιγμιότυπα από την ημέρα της γέννησής της μέχρι τις πρόσφατες φωτογραφίες του αρραβώνα της με τον Jameel Alexander Thermiotis. "Την πρώτη φορά που κράτησα το κοριτσάκι μου, ήξερα πως η ζωή μου δεν θα ήταν η ίδια. Σε μία εβδομάδα θα είναι νύφη. Πολύτιμη Ιμάν μου, είμαι τόσο χαρούμενη για εσένα και τόσο περήφανη για όλα όσα είσαι", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram. 

Μάλιστα, η βασίλισσα Ράνια στο βίντεό της έδωσε ένα sneak peek από την πρόβα νυφικού της κόρης της, η οποία θα παντρευτεί τον αγαπημένο της σε μία εβδομάδα. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του πριν από λίγους μήνες, με την επίσημη τελετή να λαμβάνει χώρα λίγο αργότερα. Πέρα όμως από τον γάμο της Ιμάν, το Παλάτι έχει διπλή χαρά, αφού λίγο μετά την ανακοίνωση του ευτυχούς γεγονότος, έγινε γνωστός και ο αρραβώνας του διαδόχου, πρίγκιπα Hussein με την Rajwa Khaled Al-Saif. Μάλιστα, ο γάμος τους πρόκειται να πραγματοποιηθεί αυτό το καλοκαίρι, με το Παλάτι να έχει ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία.

Να σημειωθεί πως η βασίλισσα Ράνια έχει αποκτήσει ακόμα δύο παιδιά με τον βασιλιά Abdullah, την 22χρονη πριγκίπισσα Σάλμα και τον 18χρονο πρίγκιπα Χασίμ.

Διαβάστε Επίσης