Βασίλισσα Ράνια | Η ανακοίνωση για τον αρραβώνα της κόρης της, πριγκίπισσας Ιμάν

Η τρυφερή αφιέρωση της βασίλισσας της Ιορδανίας στη μεγάλη της κόρη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Λίγους μήνες μετά την πιο πρόσφατη εμφάνιση της 26χρονης πριγκίπισσας Ιμάν, η οποία έλαμψε στο πλευρό της μητέρας της, βασίλισσας Ράνιας, για την αισθητική της και την ομορφιά της, ανακοινώθηκε επίσημα πως αρραβωνιάστηκε.

Διαβάστε Επίσης

Με μία τρυφερή αφιέρωση και μία φωτογραφία του ζευγαριού, η βασίλισσα της Ιορδανίας ευχήθηκε τα καλύτερα στους δύο νέους, που πήραν την απόφαση να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί, γράφοντας τα πιο συναισθηματικά λόγια στην κόρη της. "Συγχαρητήρια, λατρεμένη μου Ιμάν. Το χαμόγελό σου ήταν πάντα ένα δώρο αγάπης που υπαραγαπούσα από την ημέρα που γεννήθηκες. Εύχομαι σε σένα και τον Jameel μία ζωή γεμάτη αγάπη και γέλιο", έγραψε η βασίλισσα Ράνια στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

Όπως έγινε γνωστό από την επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού, ο αρραβώνας έλαβε χώρα την Τρίτη παρουσία των γονιών της Ιμάν, βασιλιά Abdullah και βασίλισσας Ράνιας, των αδερφών της αλλά και της οικογένειας του μέλλοντα συζύγου της, Jameel Alexander Thermiotis.

Η πριγκίπισσα Ιμάν είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Georgetown της Ουάσινγκτον, όπως ο αδερφός της, διάδοχος Hussein, ωστόσο περνάει πολύ χρόνο στην Ιορδανία, κάνοντας εμφανίσεις σε εκδηλώσεις στο πλευρό των γονιών της. Η Ιμάν είναι το δεύτερο παιδί της βασίλισσας Ράνιας και του βασιλιά Abdullah, οι οποίοι έχουν αποκτήσει ακόμα τον 28χρονο Hussein, ο οποίος είναι και ο διάδοχος στον θρόνο της Ιορδανίας, την 22χρονη πριγκίπισσα Salma και τον 17χρονο πρίγκιπα Hashem.

Διαβάστε Επίσης