Βασίλισσα Ράνια | Η σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά της - Η εξίσου στιλάτη κόρη της, πριγκίπισσα Ιμάν

Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν την απίστευτη ομοιότητα με την κόρη της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με αφορμή την 76η γιορτή για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας της Ιορδανίας που γιόρτασε το κράτος, η βασίλισσα Ράνια ανήρτησε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram ορισμένες φωτογραφίες από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Παλάτι για την περίσταση, δείχνοντας παράλληλα νέες φωτογραφίες των παιδιών της.

Διαβάστε Επίσης

Η Ράνια που είναι παντρεμένη με τον βασιλιά Abdullah από το 1993, έχει αποκτήσει μαζί του 4 παιδιά, τον πρίγκιπα Χουσεΐν, τις πριγκίπισσες Ιμάν και Σάλμα και τον πρίγκιπα Χασίμ. 

Η ομοιότητα με την πριγκίπισσα Ιμάν

Αναμφίβολα εκείνο που σχολίασαν αρκετοί ήταν η ομοιότητα της πριγκίπισσας Ιμάν με τη μητέρα της, η οποία μέρα με τη μέρα τής μοιάζει όλο και πιο πολύ. Η 25χρονη πριγκίπισσα, η οποία σπουδάζει στο Georgetown, όπως και ο μεγαλύτερος αδερφός της και διάδοχος Χουσεΐν, έχει κληρονομήσει την κομψότητα και την αισθητική της μητέρας της, αν λάβουμε υπόψη μας την πρόσφατη εμφάνισή της στην Ημέρα Ανεξαρτησίας. Πιο αναλυτικά, η κόρη της βασίλισσας Ράνιας και του βασιλιά Abdullah επέλεξε για την περίσταση ένα κοστούμι στην απόχρωση της dusty μέντας, το οποίο συνδύασε με ένα ανοιχτόχρωμο μπλουζάκι από μέσα, nude γόβες, εντυπωσιακά χρυσά κοσμήματα και μία έθνικ ζώνη που έκανε τη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα. 

Η βασίλισσα Ράνια, ωστόσο, στην ανάρτησή της δεν ξέχασε και την κόρη της Σάλμα, η οποία δεν ήταν παρούσα στην εκδήλωση. Τον περασμένο Σεπτέμβριο η ευτυχής μητέρα γιόρτασε τα γενέθλια των δύο πριγκιπισσών, καθώς έχουν γενέθλια με μία ημέρα διαφορά, ενώ τους χωρίζουν 4 χρόνια. 

Διαβάστε Επίσης