Γιατί η Emma Stone είχε αναγκαστεί να χαστουκίσει 20 φορές off camera τον Willem Dafoe;

Οι δύο ηθοποιοί συμπρωταγωνίστησαν στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Emma Stone συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία με τον Γιώργο Λάνθιμο, η οποία τής χάρισε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ, συμπρωταγωνιστώντας αυτή τη φορά στη νέα του ταινία "And" με τον Willem Dafoe. Με αφορμή ένα αφιέρωμα που έγινε στον διάσημο ηθοποιό στους New York Times, η Stone έβαλε το λιθαράκι της και είπε δυο λόγια για τον καλλιτέχνη.

Αρχικά, εξήγησε πως "αυτό το ένστικτο που έχουν πολλοί ηθοποιοί - το κοίταξέ με, κοίταξέ με, αυτού του είδους καλλιτέχνες", δεν το έχει ο Dafoe. Όπως υπογράμμισε, είναι το ακριβώς αντίθετο, δείχνοντας σεβασμό προς τον πολυβραβευμένο ηθοποιό. Παράλληλα, μίλησε για τη συνεργασία τους στην ταινία του Λάνθιμου και για το περιστατικό κατά το οποίο αναγκάστηκε να τον χαστουκίσει 20 φορές. 

Ειδικότερα, στο σενάριο υπάρχει μία σκηνή που η Stone χαστουκίζει τον Dafoe, ωστόσο δεν φαίνεται στην κάμερα. Παρόλα αυτά, ο Dafoe ζήτησε από την συμπρωταγωνίστριά του να τον χαστουκίσει στην πραγματικότητα περίπου 20 φορές εκτός σετ για να τελειοποιήσει την έκφρασή του ώστε να φαίνεται πιο πιστευτός.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε περισσότερα για την υπόθεση της ταινίας πέρα από τον τίτλο και τους συντελεστές. Πιο αναλυτικά, μαζί με τη Stone και τον Dafoe θα εμφανιστούν επίσης στην ταινία οι Jesse Plemons, Joe Alwyn, Margaret Qualley και Hong Chau. Είναι η δεύτερη φορά που ο Λάνθιμος συνεργάζεται με τον Alwyn, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στο πλευρό της Stone στην ταινία του 2018, "The Favourite". 

Παράλληλα, ήδη έχει γίνει γνωστό το επόμενο ολοκληρωμένο πρότζεκτ του Έλληνα σκηνοθέτη,  με τίτλο "Poor Things", που θα κυκλοφορήσει το 2023 και για ακόμη μία φορά θα δούμε τη Stone, τον Dafoe και την Qualley. Παράλληλα, μαζί τους θα εμφανιστούν οι Mark Ruffalo, Ramy Youssef και ο κωμικός Jerrod Carmichael.

Διαβάστε Επίσης