Βασίλισσα Ράνια | Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε από το pre-wedding henna party της πριγκίπισσας Ιμάν

Η κόρη της βασίλισσας της Ιορδανίας τίμησε τη μητέρα της με ένα αξεσουάρ που είχε φορέσει η Ράνια στον γάμο της πριν από 30 χρόνια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ράνια δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο χαρούμενη, αφού σε λίγες ημέρες η κόρης της Ιμάν, η οποία πρόσφατα έκλεισε τα 26, πρόκειται να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Jameel Alexander Thermiotis. Με μεγάλο ενθουσιασμό η βασίλισσα της Ιορδανίας μοιράστηκε φωτογραφίες από το henna party της κόρης της που έλαβε χώρα τις προηγούμενες ημέρες, μία "τελετή" που πραγματοποιείται στην Ινδία και τις χώρες της Νότιας Ασίας και Μέσης Ανατολής. Εμείς θα το αποκαλούσαμε bachelorette, ωστόσο η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει έναν πιο θρησκευτικό χαρακτήρα.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Ράνια, είχαμε την ευκαιρία να παρατηρήσουμε την εμφάνιση της μέλλουσας νύφης η οποία για την περίσταση, ολοκλήρωσε το λουκ της με τη ζώνη που είχε φορέσει η μητέρα της πριν από 30 χρόνια στον γάμο της με τον πατέρα της, βασιλιά Abdullah. Αναμφίβολα, μία τρυφερή στιγμή για μαμά και κόρη, οι οποίες επιμελούνται μαζί τις τελευταίες ετοιμασίες του γάμου, που θα λάβει χώρα την ερχόμενη Κυριακή. "Τόση αγάπη σε ένα δωμάτιο. Με φίλους και οικογένεια στο Henna πάρτι της Ιμάν χθες", έγραψε η Ράνια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Από το πάρτι δεν έλειπε και η αρραβωνιαστικιά του αδερφού της Ιμάν, του διαδόχου πρίγκιπα Hussein, Rajwa Khaled Al-Saif, η οποία έχει γίνει και επίσημα μέλος της οικογένειας. Πριν από λίγο καιρό, ανακοινώθηκε η ημερομηνία και του δικού τους γάμου, με την λαμπερή τελετή να λαμβάνει χώρα το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Η πριγκίπισσα Ιμάν και ο σύντροφός της ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους το περασμένο καλοκαίρι, με τη βασίλισσα Ράνια να προσπαθεί να βρει τις λέξεις να εκφράσει τα συναισθήματά της. "Συγχαρητήρια αγαπημένη μου Ιμάν. Το χαμόγελό σου ήταν πάντα ένα δώρο αγάπης που λάτρεψα από την ημέρα που γεννήθηκες. Εύχομαι σε σένα και τον Jameel μία ζωή γεμάτη αγάπη και γέλιο", είχε γράψει με αφορμή την ανακοίνωση του ευχάριστου νέου.

Διαβάστε Επίσης