Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle | Η βάπτιση της Lilibet στην Καλιφόρνια και η απουσία της βασιλικής οικογένειας

Η επιβεβαίωση του γεγονότος και η πρώτη αναφορά στην μικρή ως πριγκίπισσα Lilibet.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν οι royal watchers ανέμεναν η βάπτιση της Lilibet, του δεύτερου παιδιού της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry να λάμβανε χώρα στο Λονδίνο, όπως συνέβη με εκείνη του πρωτότοκου Archie, εν τέλει οι πληροφορίες ανέφεραν πως η βάπτιση της μικρής πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο σπίτι της οικογένειας στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας. 

Όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του ζευγαριού, "μπορώ να επιβεβαιώσω πως η πριγκίπισσα Lilibet Diana βαπτίστηκε την Παρασκευή, 3 Μαρτίου από τον Αρχιεπίσκοπο του Λος Άντζελες, Αιδεσιμότατο John Taylor". Όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς, είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται κάποιος στη μικρή Lilibet ως πριγκίπισσα, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανώς ο βασιλιάς Κάρολος να δέχθηκε τους τίτλους των εγγονών του. Άλλωστε, είναι γνωστό πως τα εγγόνια του εκάστοτε μονάρχη παίρνουν αυτόματα τίτλους, ωστόσο μέχρι τώρα δεν είχε γνωστοποιηθεί αν θα ίσχυε η συγκεκριμένη συνθήκη για τα παιδιά των Sussexes. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Hello, η βάπτιση περιελάμβανε 20-30 καλεσμένους, στους οποίους φυσικά ήταν η μητέρα της Markle, Doria Ragland αλλά και ο παραγωγός του Hollywood, Tyler Perry, που έγινε ο νονός της Lilibet. Μάλιστα, ύστερα από την τελετή ακολούθησε ένα όμορφο απόγευμα με φαγητό και χορό. Ωστόσο, κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας δεν έδωσε το παρών, παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι είχε καλέσει κανονικά τον βασιλιά Κάρολο αλλά και τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Καταλαβαίνουμε, όμως, πως η απόσταση και οι υποχρεώσεις των Βρετανών royals δεν τους έδωσαν την ευκαιρία να παρευρεθούν. 

Η είδηση κυκλοφόρησε λίγες ημέρες αφού ο βασιλιάς Κάρολος ζήτησε από το ζευγάρι να αδειάσει το Frogmore Cottage που μέχρι τώρα αποτελούσε την κατοικία του στο Λονδίνο, αλλά και έπειτα από την επιβεβαίωση πως ο νέος μονάρχης προσκάλεσε τον γιο του και τη νύφη του στην τελετή στέψης του, που θα λάβει χώρα τον ερχόμενο Μάιο. 

Διαβάστε Επίσης