Lucy Liu | Εξηγεί γιατί η απόφαση να αποκτήσει παιδί στα 47 της ήταν εύκολη

"Δεν είχα κάποιο σχέδιο" λέει η 54χρονη ηθοποιός για την μητρότητα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Lucy Liu αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι δεν είχε κάποιο σχέδιο όσον αφορά στη μητρότητα, ειδικά όταν αποφάσισε να γίνει single μαμά στα 47 της.

Μιλώντας στο περιοδικό 'The Cut', η 54χρονη ηθοποιός είπε πως η απόφασή της να κάνει τον 7χρονο γιο της Rockwell -που είχε γεννηθεί το 2015- ήταν απρογραμμάτιστο: "Δεν είχα κάποιο σχέδιο. Απλά σκέφτηκα ότι θέλω να αλλάξω λίγο τη συζήτηση. Δεν το σκέφτηκα πολύ, δεν έκανα έρευνα. Απλά το έκανα”.

"Μπορώ εύκολα να μην κάνω κάτι, εάν το σκεφτώ πολύ” είπε η σταρ τονίζοντας πως "είναι καλύτερα για μένα όταν νιώσω κάτι απλά να το κάνω. Πολλοί άνθρωποι διαβάζουν βιβλία για την μητρότητα, εγώ δεν έκανα τίποτα. Έλεγα όταν έρθει το παιδί θα δω τι θα κάνω”, είπε.

Η ηθοποιός δήλωσε επίσης ότι είχε αποφασίσει να μεγαλώσει το παιδί της στην πόλη: "Ήθελα σίγουρα να μεγαλώσω το παιδί στη Νέα Υόρκη. Πολλοί θα πουν ότι δεν είναι βολικό, αφού δεν έχω αμάξι, αλλά με αυτόν τον τρόπο θα δουν τόσα πολλά πράγματα. Θα τους δείξεις τι είναι ασφαλές και τι όχι και θα τα καταλάβουν μέσα από αυτή την εμπειρία. Είναι δύσκολο να χτίσεις κοινή λογική όταν είσαι σε ένα αυτοκίνητο όλη την ώρα”.

Η σταρ είχε αποφασίσει να αποκτήσει το παιδί της μέσω παρένθετης εγκυμοσύνης. Όπως είχε πει το 2015 σε συνέντευξή της "αυτή ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα γιατί εργαζόμουν και δεν ήξερα πότε θα μπορούσα να σταματήσω τη δουλειά” ενώ είχε προσθέσει πως "αποφάσισα ότι ήταν η καλύτερη λύση και αποδείχτηκε η καλύτερη”.

Διαβάστε Επίσης