Αυτά είναι τα πρώτα γραμματόσημα που θα κυκλοφορήσουν με τον βασιλιά Κάρολο

Η σειρά γραμματόσημων με τα αγαπημένα λουλούδια της Μεγάλης Βρετανίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, η Μεγάλη Βρετανία δεν άλλαξε μόνο μονάρχη αλλά και τον Εθνικό της Ύμνο, ενώ αναμένεται σταδιακά να κυκλοφορήσουν νέα χαρτονομίσματα με τον βασιλιά Κάρολο αλλά και γραμματόσημα.

Το Royal Mail έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα γραμματόσημα που θα κυκλοφορήσουν με την εικόνα του νέου μονάρχη και πρόκειται για τη σειρά που θα περιλαμβάνει και τα αγαπημένα λουλούδια της Μεγάλης Βρετανίας.

"Η Βρετανία είναι ένα έθνος κηπουρών και η αγάπη για τα λουλούδια είναι βαθιά στη συνείδησή μας” έγραψε ο υπεύθυνος του Royal Mail στην επίσημη ανακοίνωση για την κυκλοφορία της νέας σειράς και τόνισε πως "ο βασιλιάς είναι γνωστό ότι είναι λάτρης της κηπουρικής και είμαστε ενθουσιασμένοι που τα πρώτα ειδικά γραμματόσημα που θα φέρουν την εικόνα του θα είναι ένας εορτασμός των πιο δημοφιλών λουλουδιών στους βρετανικούς κήπους”.

Η εικόνα του βασιλιά θα φαίνεται στην δεξιά κορυφή των γραμματόσημων και η κυκλοφορία τους θα ξεκινήσει στις 23 Μαρτίου ενώ είναι ήδη διαθέσιμα για παραγγελία.

Διαβάστε Επίσης