"Σε σκέφτομαι" | Το μήνυμα του βασιλιά Καρόλου για την βασίλισσα Ελισάβετ ανήμερα της βρετανικής Ημέρας της Μητέρας

Η βασιλική οικογένεια γιόρτασε την Ημέρα της Μητέρας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο βασιλιάς Κάρολος τίμησε την μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ, με αφορμή τη βρετανική Ημέρα της Μητέρας. Σε μια ανάρτηση που έκανε στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Instagram, ο Κάρολος ευχήθηκε σε όλες τις μαμάδες ενώ τόσο ο ίδιος όσο και η queen consort, Καμίλα Πάρκερ, μοιράστηκαν φωτογραφίες τους με τις μητέρες τους.

"Σε όλες τις μαμάδες παντού και σε όσους τους λείπουν οι μαμάδες τους σήμερα, σας σκεφτόμαστε και σας ευχόμαστε μια ξεχωριστή Ημέρα της Μητέρας”, έγραψε το βασιλικό ζεύγος στο Instagram.

Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται ο βασιλιάς Κάρολος σε παιδική ηλικία στην αγκαλιά της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ στη δεύτερη η Καμίλα ποζάρει μαζί με τη δική της μητέρα, Rosalind Shand, που είχε φύγει από το ζωή το 1994.

Εκτός από το βασιλικό ζεύγος και η Kate Middleton γιόρτασε την περίσταση ανεβάζοντας στο Instagram δύο νέες φωτογραφίες με τα παιδιά της, πρίγκιπα George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπα Louis, γράφοντας στη λεζάντα "Χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας από την οικογένειά μας προς τη δική σας”.

Διαβάστε Επίσης