Helen Mirren | Αποκαλύπτει ποια ήταν η στιγμή που την έκανε να δακρύσει στα Oscars

"Ήταν το highlight της βραδιάς" είπε η διάσημη ηθοποιός.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Helen Mirren βρέθηκε πρόσφατα στην εκπομπή 'The Kelly Clarkson show' για να προωθήσει τη νέα της ταινία 'Shazam: Fury of Gods', μιλώντας μεταξύ άλλων και για την λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων Oscar.

Η 77χρονη ηθοποιός χαρακτήρισε την στιγμή που ο φίλος της, Brendan Fraser, βραβεύτηκε με Όσκαρ ως το highlight της βραδιάς, εξηγώντας πως "έκλαψα όταν ο Brendan Fraser πήρε το βραβείο. Είναι υπέροχος άνθρωπος. Είμαι σίγουρη πως ξέρετε πόσο όμορφος άνθρωπος είναι, είναι μαγικός, ήταν προφανώς πολύ συγκινημένος και ήταν μια μεγάλη στιγμή για αυτόν”.

Διαβάστε Επίσης

Όπως είπε η σταρ "ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος, ο τρόπος που ανταποκρίθηκε σε αυτό, το βρήκα πολύ συγκινητικό. Ήταν η καλύτερη στιγμή όλης της τελετής απονομής”. Η ηθοποιός είχε συνεργαστεί με τον Fraser στην ταινία 'Inkheart' του 2009 και όπως είπε στην συνέντευξή της, το Όσκαρ ήταν πολύ σημαντικό για τον 54χρονο ηθοποιό που επέστρεψε στις ταινίες μετά από χρόνια καταφέρνοντας να κερδίσει και ένα Όσκαρ.

Ο Fraser είχε κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική ενώ δεν εμφανιζόταν σχεδόν ποτέ δημοσίως μετά την καταγγελία που είχε κάνει εναντίον του προέδρου του Foreign Press Association, Philip Berk, για σεξουαλική επίθεση το 2003. Ο 89χρονος Berk έχει αρνηθεί τις κατηγορίες.

Τη στιγμή που ο Fraser βραβεύτηκε με Όσκαρ ευχαρίστησε την Ακαδημία για την τιμή και είπε "Είμαι ευγνώμων στον Darren Aronofsky που μου έριξε μια δημιουργική σανίδα σωτηρίας και με έσυρε με το πλοίο 'The Whale'”.

Διαβάστε Επίσης