Salma Hayek | Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της από τη βραδιά των Oscars 2023

Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε προσωπικές της φωτογραφίες από τη λαμπερή βραδιά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Για τους ηθοποιούς του Hollywood η βραδιά των Oscars αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή του κινηματογράφου. Είτε είσαι υποψήφιος, είτε παρουσιαστής ή καλεσμένος η εμπειρία μοιάζει να είναι αξέχαστη και άκρως μοναδική. Αυτό μάς έδωσε να καταλάβουμε η Salma Hayek που έδωσε το παρών στην 95η τελετή απονομής των βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Η ηθοποιός που ήταν απονεμήτρια και ανέβηκε στη σκηνή με τον συμπρωταγωνιστή της και φίλο της, Antonio Banderas, εμφανίστηκε στο σαμπανιζέ χαλί των Oscars με την κόρη της, Valentina Pinault. Και οι δύο κυρίες επέλεξαν εκθαμβωτικά outfits, με τη 15χρονη Pinault να δανείζεται το φόρεμά της από τη ντουλάπα της διάσημης μητέρας της. 

Η ηθοποιός φαίνεται πως κάθε στιγμή προσπαθεί να διασκεδάζει, όπως έγινε φανερό από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πέρα από τις επίσημες εικόνες που είδαμε από την εμφάνισή της, η Hayek θέλησε να μοιραστεί το δικό της υλικό από την αξέχαστη βραδιά. "Εδώ είναι κάποιες αναμνήσεις από τη βραδιά των Oscars που δεν είδατε. Ευχαριστώ πολύ τις φανταστικές ομάδες που μας ετοίμασαν", έγραψε στη λεζάντα της, δίνοντας τα εύσημα για το δικό της λουκ και της κόρης της στις ομάδες που είχαν μαζί τους. 

Ειδικότερα, στις φωτογραφίες βλέπουμε την ηθοποιό να βγάζει selfie με την κόρη της και τον ηθοποιό, Pedro Pascal, ενώ σε άλλες ποζάρει μόνο με τη Valentina. Παράλληλα, η σταρ φωτογραφήθηκε επίσης με τον John Travolta και με τον Samuel L. Jackson, κλείνοντας το άλμπουμ φωτογραφιών με μία φωτογραφία του σκύλου της. 

Δείτε τις φωτογραφίες: 

Διαβάστε Επίσης