"Δεν ήταν ποτέ ένας ψυχρός πατέρας" | O φωτογράφος της βασιλικής οικογένειας δείχνει στο νέο του βιβλίο πώς ήταν ο βασιλιάς Κάρολος ως πατέρας

Ο Arthur Edwards κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο 'Behind the Crown'.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο φωτογράφος της εφημερίδας The Sun, Arthur Edwards, που ακολουθούσε τη βασιλική οικογένεια στις βασιλικές υποχρεώσεις αλλά και στις πιο οικογενειακές στιγμές των μελών της, κυκλοφόρησε ένα νέο βιβλίο που παρουσιάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο του βασιλιά Καρόλου, αυτό του διασκεδαστικού πατέρα.

Ο Edwards παρουσιάζει τις φωτογραφίες που δείχνουν τον Κάρολο με τα παιδιά του, πρίγκιπα William και πρίγκιπα Harry, από τότε που ήταν παιδιά μέχρι πρόσφατα, δηλώνοντας ότι ως πατέρας δεν ήταν ποτέ ψυχρός πατέρας. Όπως είπε σε συνέντευξή του για το βιβλίο "ο κόσμος λέει ότι υπήρξε ένας ψυχρός πατέρας, αλλά εγώ δεν το είδα ποτέ. Πάντα τον έβλεπα να διασκεδάζει μαζί τους”.

"Δεν ήταν ποτέ ένας ψυχρός πατέρας" | O φωτογράφος της βασιλικής οικογένειας δείχνει στο νέο του βιβλίο πώς ήταν ο βασιλιάς Κάρολος ως πατέρας

"Πάντα τον πείραζαν” λέει για τη σχέση που είχε με τα παιδιά του ο νέος μονάρχης της Βρετανίας εξηγώντας πως "συνηθίζαμε να πηγαίνουμε για σκι μαζί τους κάθε χρόνο. Η φωτογράφιση ξεκινούσε με τον William να έχει αγκαλιάσει τον πατέρα του και εκείνος να τον γαργαλάει. Ήταν πολύ διασκεδαστικά. Ήταν μια πολύ δυνατή οικογένεια”.

Καρολος

Μερικές από τις φωτογραφίες του Edwards δείχνουν τον William το 1983 όταν ήταν ακόμα μωρό μαζί με τον πατέρα του στην περιοδεία τους στην Αυστραλία μαζί με την πριγκίπισσα Diana. O φωτογράφος απαθανάτισε τον Κάρολο να κρατάει τον William από το χέρι την ώρα που έμπαιναν στο St.Mary's μετά τη γέννηση του πρίγκιπα Harry, τον Σεπτέμβρη του 1984.

Καρολος

Πολλές από τις φωτογραφίες που έχει συμπεριλάβει ο Edwards στο βιβλίο του είναι τραβηγμένες από τις οικογενειακές διακοπές της οικογένειας, όπως αυτή από το 1997 με τον Harry και τον William σε βόλτα τους σε ποτάμι. Ενδιαφέρον έχουν και οι λήψεις των τριών royal σε πιο χαλαρές στιγμές στο μπαλκόνι του Buckingham για τα 100α γενέθλια της βασιλομήτωρ Ελισάβετ, το 2000.

Καρολος

Διαβάστε Επίσης