O Adam Sandler πιστεύει ότι η Jennifer Aniston έχει πολύ κακό γούστο στους άντρες

Η δήλωση που έκανε ο σταρ για την ηθοποιό που υπήρξε παντρεμένη με τον Brad Pitt και τον Justin Theroux.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Jennifer Aniston υπήρξε παντρεμένη με έναν από τους πιο περιζήτητους άντρες του Hollywood, τον Brad Pitt, αλλά και τον γοητευτικό Justin Theroux, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον συμπρωταγωνιστή της, Adam Sandler να σχολιάσει τις επιλογές που κάνει στην προσωπική της ζωή.

Όπως είπε η ηθοποιός σε συνέντευξή της στην εκπομπή 'The Tonight Show' του Jimmy Fallon, ο Sandler με τον οποίο συνεργάστηκε στη νέα της ταινία 'Murder Mystery 2' συνηθίζει να της κάνει αστεία για το γούστο της στους άντρες. Εξηγώντας ότι γνωρίζει τον Sandler από τότε που ήταν 22 χρονών όταν είχαν γνωριστεί σε στέκι στην Ventura Boulevard, ο Jimmy Fallon την ρώτησε εάν ανταλλάσσουν συμβουλές μεταξύ τους. Η σταρ απάντησε "εάν μου πει κάτι θα είναι 'τι είναι αυτά που κάνεις;' όταν βλέπει κάποιον με τον οποίο βγαίνω. Με ρωτάει 'μα καλά τι σου συμβαίνει;'”.

Η Aniston πρόσθεσε ότι η σχέση τους είναι πολύ αγαπημένη και θέλει να τον φροντίζει κάθε φορά που συνεργάζονται: "Επικεντρώνεται τόσο πολύ στο να φροντίζει όλους τους άλλους, και αλήθεια το κάνει, αλλά δεν φροντίζει τον εαυτό του. Συγγνώμη που το λέω δημόσια, Adam, αλλά πρέπει να το ξέρεις”, είπε.

"Έχω βότανα στο καμαρίνι μου και του φτιάχνω smoothies και του δίνω ένα σωρό κινέζικα βότανα όταν είναι εξαντλημένος. Είμαι κινητό φαρμακείο”, εξήγησε η σταρ. Πρόσφατα ο Sandler τιμήθηκε για τη συνεισφορά του στην κωμωδία στα Mark Twain Prize βραβεία και όπως είπε η Aniston "ήταν περισσότερο συγκινητικό από ό,τι περίμενα γιατί δεν είχα ξαναπάει στο Kennedy Center”.


 

Διαβάστε Επίσης