Καμίλα Πάρκερ | Έκανε την πιο royal εμφάνισή της με μια εντυπωσιακή τιάρα στην περιοδεία με τον βασιλιά Κάρολο στη Γερμανία

Όλες οι φωτογραφίες από το πρώτο ταξίδι του βασιλικού ζεύγους ως μονάρχες της Μεγάλης Βρετανίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ ταξίδεψαν στη Γερμανία για την πρώτη τους περιοδεία ως μονάρχες της Μεγάλης Βρετανίας. Το βασιλικό ζεύγος ανέβαλε την προγραμματισμένη επίσκεψη στη Γαλλία εξαιτίας των διαδηλώσεων και έφτασε στο Βερολίνο, όπου τους υποδέχτηκε στην Πύλη του Βρανδεμβούργου ο πρόεδρος της χώρας Frank-Walter Steinmeier και η σύζυγός του Elke Budenbender.

Το ζεύγος χαιρέτησε το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να τους δει από κοντά και στη συνέχεια ακούστηκαν οι Εθνικοί Ύμνοι και των δύο χωρών, όπως είθισται σε αυτές τις περιστάσεις. Αργότερα, ο Κάρολος και η Καμίλα βρέθηκαν στην επίσημη δεξίωση που έγινε προς τιμήν τους στο Schloss Bellevie.

Η Καμίλα εμφανίστηκε στη δεξίωση φορώντας τη Greville τιάρα, μια πολύ εντυπωσιακή τιάρα που άνηκε στη βασιλομήτωρ Ελισάβετ, και την είχε συνδυάσει με ένα διαμαντένιο περιδέραιο που άνηκε στη βασίλισσα Ελισάβετ. Η queen consort της Βρετανίας είχε επιλέξει ένα κεντητό μαύρο φόρεμα του αγαπημένου της σχεδιαστή, Bruce Oldfield. Το περιδέραιο 'City of London Fringe Necklace' ήταν ένα γαμήλιο δώρο προς τη βασίλισσα Ελισάβετ το 1947.

Το βασιλικό ζεύγος αναμένεται να επισκεφτεί τη γερμανική Βουλή, το Αμβούργο, αλλά και την Komische Όπερα του Βερολίνου. Η επίσκεψη, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού, πραγματοποιείται για να γιορτάσει τη σχέση της Βρετανίας με τη Γερμανία, την κοινή ιστορία, την κουλτούρα και τις αξίες.

Διαβάστε Επίσης