Πρίγκιπας Guillaume - Πριγκίπισσα Stéphanie του Λουξεμβούργου | Οι πρώτες φωτογραφίες του δεύτερου παιδιού τους

Ο πρίγκιπας François που είναι το δεύτερο παιδί του ζευγαριού, γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Guillaume και η πριγκίπισσα Stéphanie του Λουξεμβούργου, που είναι οι διάδοχοι του θρόνου, απέκτησαν πριν από λίγες ημέρες το δεύτερο παιδί τους, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας, όπως έδειξαν οι φωτογραφίες που μοιράστηκε το Παλάτι. 

Ο πρίγκιπας François που έφτασε για να ολοκληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού, γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου και μάλιστα μητέρα και γιος έλαβαν το εξιτήριο για να γυρίσουν στο Παλάτι. Μόλις χθες ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας του Λουξεμβούργου μοιράστηκε ορισμένες φωτογραφίες του μωρού από το μαιευτήριο, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά στο κοινό τον μικρό πρίγκιπα. "Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα είναι ενθουσιασμένοι να μοιραστούν τις πρώτες φωτογραφίες του πρίγκιπα François μαζί σας. Είναι βαθιά ευγνώμονες για τα ευγενικά μηνύματα που έλαβαν με αφορμή τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους", έγραφε η λεζάντα της ανάρτησης. 

Μάλιστα, το Παλάτι δημοσίευσε και τις πρώτες στιγμές από την έξοδο από το μαιευτήριο, όπου ήταν παρών και ο πρωτότοκος γιος του ζευγαριού, πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος είναι δεύτερος στη διαδοχή για τον θρόνο του Λουξεμβούργου. 

Ο πρίγκιπας Guillaume έδειξε το πόσο χαρούμενος ήταν σε μία συνέντευξη λίγο μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου του, δηλώνοντας ενθουσιασμένος που μπορεί να κρατάει στην αγκαλιά του το νέο μωρό στην οικογένειά τους. "Είναι πραγματικά μία από τις πιο όμορφες στιγμές μια οικογένεια μπορεί να μοιραστεί", είπε χαρακτηριστικά. 

Διαβάστε Επίσης