Στέψη Βασιλιά Καρόλου | Ο ρόλος που θα έχουν ο πρίγκιπας George και τα υπόλοιπα εγγόνια του

Με επίσημη ανακοίνωση, το Παλάτι επιβεβαίωσε τον ρόλο που θα έχουν ο πρίγκιπας George και τα υπόλοιπα εγγόνια του βασιλιά στην τελετή στέψης του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο οι μέρες περνούν, τόσο αυξάνεται ο ρυθμός των προετοιμασιών για την τελετή στέψης του Καρόλου ως βασιλιά, αλλά και οι πληροφορίες που έρχονται στο φως σχετικά με την εκδήλωση.

Ανάμεσα στις υπόλοιπες ανακοινώσεις, το Παλάτι επιβεβαίωσε επίσημα τον ρόλο που θα έχουν τόσο ο πρίγκιπας George όσο και τα υπόλοιπα εγγόνια του Κάρολου στην τελετή απονομής του παππού της. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο γιος του William και της Kate Middleton και δεύτερος στη σειρά διαδοχής στον βασιλικό θρόνο θα εκτελέσει χρέη επίτιμου ακολούθου του παππού του, βασιλιά Κάρολου στην ιστορική εκδήλωση.

Μάλιστα, τον ίδιο ρόλο θα έχουν, σύμφωνα με τα ανάκτορα, και τα υπόλοιπα εγγόνια του Καρόλου. Σύμφωνα με το Πρωτόκολλο, κάθε Μεγαλειότητα θα συνοδεύεται από τέσσερις επίτιμους ακολούθους. Ειδικότερα, οι επίτιμοι ακόλουθοι του βασιλιά Καρόλου θα είναι ο πρίγκιπας George της Ουαλίας, ο λόρδος Oliver Cholmondeley, ο master Nicholas Barclay και ο master Ralph Tollemache. Με τη σειρά τους, οι επίτιμοι ακόλουθοι θα είναι οι εγγονοί της, master Gus και master Louis Lopes και master Freddy Parker Bowles, όλοι 13 ετών, και ο δισέγγονος της, master Arthur Elliot.

Μετά την επιβεβαίωση του ρόλου του πρίγκιπα George, η επίσημη ανακοίνωση του Παλατιού αναφέρει ότι τα αγόρια θα σχηματίσουν πομπή και θα περάσουν μαζί από το Αβαείο του Ουέστμινστερ. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους καλεσμένους και την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες μέσα από επίσημες ανακοινώσεις.

Διαβάστε Επίσης