Πρίγκιπας Louis | Ο ιδιαίτερος λόγος που ίσως δεν θα είναι στην τελετή στέψης του Καρόλου

Το άτακτο παρελθόν του μικρού πρίγκιπα που ενδέχεται να τον κρατήσει μακριά από την τελετή στέψης του παππού του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η αντίστροφη μέτρηση για την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου έχει ξεκινήσει με τις πληροφορίες που έρχονται στο φως να διαδέχονται η μία την άλλη.

Ενώ, λοιπόν, πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι τα εγγόνια του Κάρολου θα είναι Επίτιμοι Ακόλουθοι στην τελετή στέψης,φαίνεται πως αλλάζει για τον πρίγκιπα Louis.

Πηγή των ανακτόρων αναφέρει στο PageSix ότι ο πρίγκιπας Louis ίσως να μην παραστεί στην τελετή και η αιτία δεν είναι άλλη από το... άτακτο παρελθόν του. Οι αταξίες του μικρού Louis αφορούν τις γκριμάτσες και τις εκφράσεις του σε αρκετές επίσημες εκδηλώσεις, όπως στους εορτασμούς για το Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ. Λίγες μέρες αργότερα, ο μικρός Louis εμφανίστηκε να προσπαθεί να κλείσει το στόμα της μαμάς του μπροστά σε άλλους με την κίνηση του να γίνεται πρωτοσέλιδο στα βρετανικά Μέσα.

Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπος του Παλατιού αναφέρει ότι την απόφαση σχετικά με την παρουσία του πρίγκιπα Louis στην τελετή θα λάβουν οι γονείς του, Πρίγκιπας Harry και Kate Middleton με την παρουσία του πρίγκιπα George να θεωρείται δεδομένη. 

Διαβάστε Επίσης