Πριγκίπισσα Diana | Πρώην συνεργάτης της αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα της

Ποια ήταν η συμπεριφορά της πριγκίπισσας Diana όταν τα φώτα έσβηναν;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αν έχεις θαυμάσει αρκετές φορές το hairstyle των περισσότερων celebrities διασήμων, τότε πρέπει να γνωρίζεις τον John Barrett. Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο κορυφαίος hairstylist θυμήθηκε τη συνεργασία του με την πριγκίπισσα Diana και προχώρησε σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

"Είχα πάρα πολύ άγχος" αναφέρει όσο θυμάται την πρώτη φορά που γνωρίστηκαν από κοντά και συμπληρώνει:

"Φτάνω στη σουίτα του ξενοδοχείου που έμενε και αμέσως κάθισε στο υπνοδωμάτιο με τον βοηθό μου και μιλούσαν για τα παιδιά του. Της έδειχνε φωτογραφίες και ήταν πολύ φιλική. Το να συνομιλείς με την Diana ήταν κάτι εύκολο και απλό. Η Diana έδειχνε εμπιστοσύνη στους συνεργάτες της. Ήξερε ότι δεν θα την εκθέσουν, καθώς και ότι ενδεχομένως ότι γνώριζαν τη δουλειά καλύτερα από την ίδια. Ήταν δυναμική, αλλά όχι τόσο επιφυλακτική, παρά το ότι ήξερε πως ένα λάθος στα μαλλιά της θα γινόταν θέμα συζήτησης σε όλον τον κόσμο"

Οι αποκαλύψεις όμως του Barrett δεν σταματούν εδώ. Ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε στην ίδια συνέντευξη ότι η Diana λάμβανε εκατοντάδες μηνύματα την ημέρα από τους θαυμαστές, αλλά το Παλάτι επέλεγε ποια θα φτάσουν στην ίδια με τα τέσσερα-πέντε που κατέληγαν στα χέρια της να ήταν όλα χιουμοριστικά.

"Μας διάβασε μερικά από αυτά τα γράμματα εκείνο το βράδυ. Ήταν τόσο αστεία και διασκεδαστικά. Γελούσαμε πολύ" δηλώνει.

Διαβάστε Επίσης