Πριγκίπισσα Diana | Η όμορφη φωτογραφία με τους γιους της στο νέο βιβλίο της Εθνικής Πινακοθήκης Πορτρέτων του Λονδίνου

Το νέο βιβλίο που κυκλοφορεί στα πλαισια της στέψης του βασιλιά Καρόλου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτων του Λονδίνου κυκλοφόρησε ένα νέο βιβλίο στα πλαίσια της στέψης του βασιλιά Καρόλου που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου στο Westminster Abbey. Με τίτλο 'Charles III: The Making of a King' το βιβλίο περιλαμβάνει 70 φωτογραφίες που δίνουν μια ματιά στη ζωή του Βρετανού μονάρχη.

Μερικοί από τους πιο καταξιωμένους και διακεκριμένους φωτογράφους, όπως ο Cecil Beaton και ο Lord Snowdon, έχουν φωτογραφήσει μέλη της βασιλικής οικογένειας στα πορτρέτα που τιμούν τον νέο μονάρχη ενώ μπαίνει σε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής του.

Το βιβλίο περιλαμβάνει φωτογραφίες της βασιλομήτωρ Ελισάβετ, της βασίλισσας Ελισάβετ, της Καμίλα Πάρκερ, του πρίγκιπα William, του πρίγκιπα Harry αλλά και της Diana, πριγκίπισσας της Ουαλίας, καθώς και επίσημα πορτρέτα του Καρόλου.

Μία από τις πιο παλιές φωτογραφίες δείχνει τον Κάρολο σε παιδική ηλικία να χαιρετάει το πλήθος από το μπαλκόνι του Buckingham Palace το 1956 ενώ μία από τις πιο όμορφες είναι αδιαμφισβήτητα ένα ασπρόμαυρο πορτρέτο της Diana μαζί με τους γιους της. Στη φωτογραφία που τράβηξε ο John Swannell το 1994, η Diana χαμογελάει ενώ κοιτάζει τον Harry ενώ δίπλα της είναι ο William που επίσης γελάει έντονα.