Η Vera Wang έδωσε την απάντησή της για την "εξωπραγματική" της εμφάνιση στα 73

Η διάσημη σχεδιάστρια ξαφνιάστηκε με τη συζήτηση που είχε ξεκινήσει για τη viral φωτογραφία της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η Vera Wang έχει αυτή την εντυπωσιακή εμφάνιση στα 73, αφού η διάσημη σχεδιάστρια φαίνεται να έχει σταματήσει τον χρόνο, σαν τον Dorian Grey στο βιβλίο του Oscar Wilde. Η ίδια για καιρό αγνοούσε τη συζήτηση που είχε ξεκινήσει για την εμφάνισή της, μαθαίνοντας από φίλους για τη viral φωτογραφία που "έσπασε" το Instagram.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της καραντίνας η σχεδιάστρια είχε φωτογραφηθεί με αθλητικά ρούχα - σε ηλικία 70 ετών - με την εν λόγω στιγμή να λαμβάνει χώρα λίγο πριν από τη γυμναστική της, δείχνοντας τυχαία τους κοιλιακούς της. Η ίδια δεν σκέφτηκε πως η εικόνα αυτή θα γινόταν viral, τη στιγμή που οι followers της δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως αυτό που βλέπουν αντιστοιχεί στα 70 της χρόνια. 

"Μαντεύω πως είναι ότι οι άνθρωποι έχουν μια ιδέα τού πώς μοιάζουν τα 70. Έχω τόσους φίλους γύρω στα 65-70 που δείχνουν φανταστικά. Αλλά πρέπει να πω ευτυχώς πως είναι ένα καλό πράγμα. Ελπίζω να κάνει τις γυναίκες να είναι πιο άνετες με τους εαυτούς τους και να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση ή ότι υπάρχουν περισσότεροι ορισμοί του τι μπορεί να είναι μία γυναίκα", είπε χαρακτηριστικά η διάσημη σχεδιάστρια στο People.

Μάλιστα, η Wang εξήγησε πώς βγήκε η viral φωτογραφία με τα αθλητικά ρούχα. "Είχα ένα ελλειπτικό μηχάνημα στο σπίτι και όλοι με πίεζαν να κάνω γυμναστική, ενώ εγώ έλεγα πως ήμουν απασχολημένη βλέποντας τα νέα στο CNN. Θα πήγαινα να ανέβω στο ποδήλατο όταν ο διευθυντής σχεδίων μου για τη μαζική νυφική μόδα μού είπε πως πουλάμε μπαρέτες. Θα τις βάλεις στα μαλλιά σου. Θα βγάλω τη φωτογραφία", εξήγησε η σχεδιάστρια, αποκαλύπτοντας το πώς "γεννήθηκε" η πολυσυζητημένη φωτογραφία. Σε προηγούμενη συνέντευξή της, η Wang είχε δηλώσει πως διατηρείται μέσω της δουλειάς της, του ύπνου, ενός cocktail με βότκα και όχι πολύ ήλιο. 

Και παρά το ότι η ίδια "σοκαρίστηκε" από τη φρενίτιδα των χρηστών στα social media για την "τολμηρή" της φωτογραφία, ευχαρίστησε τους φαν της για τα κομπλιμέντα τους σχετικά με το γυμνασμένο σώμα της. 

Διαβάστε Επίσης