Η Demi Moore αποκάλυψε πώς διατηρεί τόσο πλούσια και μακριά τα μαλλιά της μετά τα 60

Η ρουτίνα που ακολουθεί έτσι ώστε τα μαλλιά της να διατηρούνται δυνατά και υγιή.

Στο παρελθόν έχει υιοθετήσει διάφορα χρώματα μαλλιών, bobs, ακόμα και buzz cuts (ξύρισε τα μαλλιά της το 1997 για την ταινία G.I. Jane). Τώρα όμως στα 60 της έχει ορκιστεί πως δεν θα ξαναπειράξει τα μαλλιά της. Ο λόγος φυσικά για την Demi Moore, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια πάει κόντρα στα στερεότυπα που θέλουν τις γυναίκες της ηλικίας της να υιοθετούν αποκλειστικά κοντά κουρέματα, αφήνοντας τα μαλλιά της μακριά. Με την τριχόπτωση και την αραίωση να πλήττουν την πλειονότητα των γυναικών άνω των 50 και των 60, πώς καταφέρνει και διατηρεί τα μαλλιά της τόσο πλούσια;

Η Demi Moore αποκάλυψε πώς διατηρεί τόσο πλούσια και μακριά τα μαλλιά της μετά τα 60

Όπως είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο People, αποφεύγει το styling τις μέρες που δεν δουλεύει. "Όταν δεν έχω να πάω κάπου, δεν χρησιμοποιώ θερμότητα -απλά τα αφήνω φυσικά", εξήγησε. 

Διαβάστε Επίσης

Όσον αφορά το πόσο συχνά κουρεύεται, όπως είπε στην ίδια συνέντευξη, αφαιρεί την ψαλίδα κάθε μερικές εβδομάδες, έτσι ώστε τα μαλλιά της να μεγαλώνουν δυνατά και υγιή. Όπως αφιερώνει χρόνο για τη φροντίδα του προσώπου της, το ίδιο κάνει και για τα μαλλιά της. Η haircare ρουτίνα της περιλαμβάνει ανάλαφρες και ταυτόχρονα πολύ θρεπτικές μάσκες και conditioners, που ενυδατώνουν σε βάθος τα μαλλιά της χωρίς να τα βαραίνουν. 

Demi Moore

Αν και, όπως έχει πει στο παρελθόν, δεν λούζεται πολύ συχνά, έτσι ώστε να μην απογυμνώνει διαρκώς το τριχωτό από τα φυσικά του έλαια, που κρατούν τα μαλλιά της υγιή, όποτε το κάνει, συνδυάζει το λούσιμο με ένα scalp massage. Όπως αποκάλυψε η hairstylist της, Tara Smith, χρησιμοποιεί τα ακροδάχτυλά της για να κάνει μασάζ στο τριχωτό και να ενισχύσει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή. "Η Demi έχει πάρα πολύ δυνατά, πλούσια μαλλιά κι ούτε ίχνος γκρίζων", τονίζει. 

Φυσικά, πολύ σημαντικό ρόλο στο πόσο υγιή είναι τα μαλλιά της παίζει και η διατροφή της, όπως έχει πει η ίδια η Demi Moore. "Πρέπει να τρέφεσαι καλά", είχε τονίσει.

Διαβάστε Επίσης