Η Joan Collins φόρεσε το Yves Saint Laurent δερμάτινο jacket της από τα '80s

Η ηθοποιός σε λίγες ημέρες κλείνει τα 90, ξαφνιάζοντας τους φαν της με την καταπληκτική εμφάνισή της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η ντουλάπα της Joan Collins αναμφίβολα θα κρύβει μεγάλους θησαυρούς, όπως απέδειξε η πρόσφατη ανάρτηση της ηθοποιού με ένα κομμάτι από τη δεκαετία των '80s. Ειδικότερα, η σταρ πόζαρε στον φακό με αφορμή την ανοιξιάτικη νέα εποχή, κάνοντας τους φαν της να μην μπορούν να πιστέψουν πως η ηθοποιός σε λίγες εβδομάδες θα κλείσει τα 90.

Πιο αναλυτικά, στη φωτογραφία η Collins φοράει ένα δερμάτινο vintage jacket από τον οίκο Yves Saint Laurent και το μακρινό 1980, συνδυάζοντάς το με μία ασπρόμαυρη μπλούζα, ένα skinny παντελόνι και δερμάτινες μπότες που έφταναν λίγο πριν από το γόνατο. Φυσικά, το λουκ της ολοκλήρωσε ένα ζευγάρι oversized γυαλιών ηλίου που αποτελεί σήμα κατατεθέν της. 

"Ψάχνοντας για βιστερία, που ανθίζει μόνο την άνοιξη, φορώντας το YSL jacket από τα '80s", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της. Μάλιστα, στην επόμενη φωτογραφία που μοιράστηκε στο καρουζέλ της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βλέπουμε τον σύζυγό της, Percy Gibson, να έχει βρει το ανοιξιάτικο φυτό και να ποζάρει χαρούμενος κάτω από αυτό.  

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φαν της σχολίασαν κάτω από την ανάρτησή της, υπογραμμίζοντας το γεγονός πως είναι απίστευτο πως η σταρ θα κλείσει τα 90. "Θεέ μου πως μπορεί αυτή η δύναμη της φύσης να είναι 90 σε λίγο καιρό; Απίστευτο και ένα τέλειο παράδειγμα για όλους", έγραψε ένας φαν της, ενώ ένας άλλος αναρωτιόταν πότε είχε τραβηχτεί η συγκεκριμένη φωτογραφία. Πιο αναλυτικά, η Joan Collin κλείνει τα 90 τον ερχόμενο Μάιο, χωρίς να έχει το κόμπλεξ να αποκαλύπτει την ηλικία της. Ωστόσο, σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως θεωρεί πολύ αγενές το να ρωτάς μια γυναίκα για την ηλικία της, από τη στιγμή που - όπως δείχνει και η ίδια - είσαι όσο φαίνεσαι. 

Διαβάστε Επίσης