Camille Gottlieb | Η 24χρονη εγγονή της Grace Kelly είναι "σωσίας" της διάσημης γιαγιάς της

Οι φωτογραφίες της κόρης της Stephanie του Μονακό που το αποδεικνύουν.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας του Μονακό αναμφίβολα οφείλουν τα κολακευτικά χαρακτηριστικά της στη Grace Kelly, η οποία με την ομορφιά της αιχμαλώτισε τον πρίγκιπα Rainier, για τον οποίο πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε ένα μνημόσυνο. Οι κόρες της πριγκίπισσας του Μονακό, η οποία επανέφερε την αίγλη στην οικογένεια των Μονεγάσκων, φαίνεται πως έχουν κληρονομήσει την εμφάνιση της μητέρας τους, αφού είναι το ίδιο εντυπωσιακές με εκείνη, ενώ η γονιδιακή αυτή υπεροχή μοιάζει να έχει περάσει και στην επόμενη γενιά από αυτές. Απόδειξη η Camille Gottlieb, η κόρη της πριγκίπισσας Stephanie, η οποία μοιάζει σαν σωσίας της διάσημης γιαγιάς της. 

Οι πρόσφατες φωτογραφίες της 24χρονης royal επιβεβαιώνουν την παραπάνω άποψη, αφού πράγματι εντοπίζουμε καταπληκτική ομοιότητα με τη Grace Kelly. Η Gottlieb που είναι κόρη της Stephanie του Μονακό και του πρώην bodyguard του Παλατιού, Jean Raymond Gottlieb, φέρει αρκετά χαρακτηριστικά που θυμίζουν την πρωταγωνίστρια του Hollywood, όπως οι κολακευτικές γωνίες της και τα σαρκώδη χείλη. 

Camille Gottlieb | Η 24χρονη εγγονή της Grace Kelly είναι "σωσίας" της διάσημης γιαγιάς της

Όπως κάθε άλλη royal, έτσι και η μικρότερη κόρη της Stephanie, ζει μία glam ζωή, απολαμβάνοντας τις διακοπές της στις Γαλλικές Άλπεις, το Ντουμπάι αλλά και το Μονακό.

Παράλληλα, πολλές φορές δίνει το παρών σε επίσημες εκδηλώσεις της πριγκιπικής οικογένειας, υποστηρίζοντας τον θείο της, πρίγκιπα Αλβέρτο. Πέρα από την Camille, η πριγκίπισσα Stephanie έχει ακόμα δύο παιδιά, την Pauline και τον Louis που είχε αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο με τον bodyguard, Daniel Ducruet. 

Πρόσφατα, η κόρη της Grace Kelly έγινε γιαγιά, αφού ο γιος της καλωσόρισε το πρώτο του παιδί, με τη σύζυγό του, Marie. Το νέο μάλιστα αποκάλυψε ο ίδιος ο πρίγκιπας Αλβέρτος σε μία εκδήλωση, δηλώνοντας χαρούμενος για τα σημαντικά νέα. 

Διαβάστε Επίσης