Μαργαρίτα της Δανίας | Η πρώτη εμφάνιση με τα εγγόνια της, αφού τους αφαίρεσε τους πριγκιπικούς τους τίτλους

Η επιστροφή της βασίλισσας Μαργαρίτας στις βασιλικές της υποχρεώσεις είναι γεγονός.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η επιστροφή της βασίλισσας Μαργαρίτας στα κοινά είναι γεγονός. Μετά την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με μπαστούνι, δύο μήνες μετά το δύσκολο χειρουργείο, η βασίλισσα της Δανίας γιόρτασε τα 83α γενέθλια της με νέα δημόσια εμφάνιση.

Όλο χαμόγελα και χαρά ήταν η εμφάνιση της βασίλισσας Μαργαρίτας από το μπαλκόνι στο παλάτι Amalienborg στην Κοπεγχάγη, στο οποίο έμεινε για αρκετή ώρα προκειμένου να χαιρετήσει το πλήθος κόσμου που περίμενε για να της ευχηθεί και να τη δει λίγο πριν επιστρέψει επίσημα στα βασιλικά της καθήκοντα.

Στο πλευρό της βασίλισσας ήταν ο γιος της, ο διάδοχος του θρόνου, Frederik και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Mary με τα τέσσερα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Christian, 17 ετών, την πριγκίπισσα Isabella, 15 ετών και τα δίδυμα Josephine και Prince Vincent, 12 ετών, μία κίνηση που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και όχι τυχαία.

Μάλιστα, η συντροφιά της βασίλισσας Μαργαρίτας δεν περιορίστηκε σε αυτά τα πρόσωπα. Παρόντες ήταν επίσης ο πρίγκιπας Joachim και τα παιδιά του, με όλη την οικογένεια να εμφανίζεται στο μπαλκόνι αργότερα το απόγευμα. Μία συμβολική κίνηση, καθώς πρόκειται για την πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά την ιστορική της απόφαση το περασμένο φθινόπωρο να αφαιρέσει τους τίτλους του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας από τα τέσσερα παιδιά του πρίγκιπα Joachi, μία απόφαση που δεν άρεσε καθόλου στον δεύτερο γιο της βασίλισσας, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την αιχμηρή απόφαση της μητέρας του.

Σε κάθε περίπτωση, η βασίλισσα Μαργαρίτα, όταν πήρε την ιστορική αυτή απόφαση, την είχε δικαιολογήσει με τα παρακάτω λεγόμενα: "Είναι μια σκέψη που την είχα εδώ και πολύ καιρό και νομίζω ότι θα είναι καλό για αυτούς στο μέλλον τους. Αυτός είναι ο λόγος".

Διαβάστε Επίσης