Η Courteney Cox διοργάνωσε ένα μίνι reunion με τα Φιλαράκια της

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς να προβλήθηκε για πρώτη φορά πριν 15 χρόνια, ωστόσο το cast των Friends εξακολουθεί να κρατά επαφή και να κάνει μίνι reunions.

Πρόσφατα η Courteney Cox συναντήθηκε με την Jennifer Aniston και τον Matt LeBlanc και φυσικά τράβηξε την απαιτουμένη selfie μαζί τους, την οποία και ανέβασε στο Instagram, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια καρδούλες. "Μια σπάνια νύχτα και τη λατρεύω", έγραψε στη λεζάντα.

Πριν μερικούς μήνες, και πιο συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2019, η Courteney είχε διοργανώσει ένα ακόμη reunion με την Jennifer Aniston και την Lisa Kudrow. "Πόσο τυχερή είμαι που γιορτάζω τα γενέθλιά μου με αυτές τις δύο; Σας αγαπώ κορίτσια. Τόσο πολύ", είχε γράψει στη φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο Instagram τότε.

Δεν αποκλείεται οι τόσο συχνές συναντήσεις να σημαίνουν ότι τα Φιλαράκια θα επιστρέψουν στη μικρή οθόνη. Σε πρόσφατη συνέντευξή της με την Ellen DeGeneres, η Jennifer Aniston όταν ρωτήθηκε αν θα ενσάρκωνε ξανά την Rachel Green απάντησε: "Γιατί όχι; Θα το έκανα. Τα κορίτσια θα το έκαναν, τα αγόρια θα το έκαναν, είμαι σίγουρη. Ακούστε, όλα μπορούν να συμβούν". Σε επόμενη συνέντευξή της, δήλωσε πως κανένας από τους συμπρωταγωνιστές της δεν εκνευρίστηκε με τις δηλώσεις της, καθώς κανείς δεν ήταν αντίθετος με την ιδέα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ