Η πριγκίπισσα Ευγενία αποκάλυψε με ποιον τρόπο την άλλαξε η μητρότητα

Η σπάνια συνέντευξη της εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ για τον πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πριν από λίγους μήνες, η πριγκίπισσα Ευγενία ανακοίνωσε πως περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της, Jack Brooksbank, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας που θα έχει την ευκαιρία να ξαναζήσει τη μοναδική εμπειρία. Μάλιστα, η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ που θα δώσει το παρών στην επίσημη τελετή στέψης του θείου της, βασιλιά Καρόλου, έδωσε μία σπάνια συνέντευξη, στην οποία μίλησε για τη μητρότητα και το πώς της άλλαξε τη ζωή. 

"Από τότε που ο August μπήκε στη ζωή μου, επηρέασε θετικά την επιθυμία μου να κάνω περισσότερα", δήλωσε η πριγκίπισσα για τον 2 ετών γιο της, προσθέτοντας πως "οι προτεραιότητες αλλάζουν όταν κάνεις παιδιά. Θέλεις να κάνεις ό,τι μπορείς για εκείνα και για τα εγγόνια σου. Ο August είναι μόλις δύο όμως ελπίζω πως αυτό που κάνω θα περάσει σε εκείνον και μία ημέρα θα το κάνει και αυτός".

Και πράγματι η κόρη του πρίγκιπα Andrew προσπαθεί να κάνει περισσότερα, αναφερόμενη στο έργο της για την προστασία του περιβάλλοντος, ως ambassador του οργανισμού Blue Marine Foundation, που ασχολείται με τη βιοποικιλότητα των ωκεανών. Μάλιστα, πρόσφατα επισκέφθηκε το Solent Seascape Project - μία δράση του οργανισμού- για να δει από κοντά το σημαντικό έργο που γίνεται για τη συντήρηση της θαλάσσιας ζωής και να συνομιλήσει με τους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτό το σημαντικό πρότζεκτ.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε το φύλο του δεύτερου μωρού, καθώς δεν είχε αναφερθεί στην ανακοίνωση του Παλατιού. Το σίγουρο όμως είναι ότι θα βρίσκεται στην 13η θέση στη σειρά διαδοχής της βασιλικής οικογένειας, κάτω από τον μικρό August. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πριγκίπισσα Ευγενία αναμένεται να γεννήσει κάπου μέσα στο καλοκαίρι, ολοκληρώνοντας με τον πιο τρυφερό τρόπο την ευτυχία της οικογένειας Brooksbank. 

Διαβάστε Επίσης