Η Melania Trump αποφάσισε να αλλάξει τακτική σε ό,τι αφορά τον σύζυγό της

Ο Donald Trump κατηγορείται για 34 κακουργηματικές πράξεις, με αποτέλεσμα η σύζυγός του να πάρει τις αποφάσεις της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν μέχρι τώρα η Melania Trump απολάμβανε την ιδιωτική της ζωή στη Φλόριντα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στον σύζυγό της, Donald Trump, για 34 κακουργηματικές πράξεις, την ώθησαν να αλλάξει τακτική. 

Άλλωστε, από την εποχή που το ζευγάρι έμενε στον Λευκό Οίκο, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ προσπαθούσε να κρατά χαμηλό προφίλ, σε αντίθεση με την πομπώδη προσωπικότητα του πρώην Προέδρου. Ωστόσο, όπως ήταν λογικό, οι εξελίξεις δεν μπορούσαν να την αφήσουν ασυγκίνητη, ειδικότερα έπειτα από την δημόσια έκκληση του συζύγου της να την έχει στο πλευρό του. 

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες η Melania Trump συμφώνησε να βρεθεί δίπλα στον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, πράγμα που επιβεβαιώθηκε από το σαββατοκύριακο του Πάσχα. Όπως ανέφερε ο ξένος Τύπος, η Trump εθεάθη στο brunch που έλαβε χώρα στο κλαμπ του συζύγου της, Mar-a-Lago, με μία νέα φωτογραφία να αποδεικνύει πως πράγματι η πρώην Πρώτη Κυρία έχει σκοπό να στηρίξει τον σύζυγό της. 

Ειδικότερα, η εν λόγω φωτογραφία που ανέβηκε στα social media, απεικονίζει τη Melania να ακουμπά τρυφερά των ώμο του συζύγου της, ενώ έχει ένα χαμόγελό στο πρόσωπό της, κάτι που σπάνια βλέπουμε. Η λήψη τραβήχτηκε ενώ το ζευγάρι συνομιλούσε με υποστηρικτές του Trump, αφού ο επιχειρηματίας έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τις εκλογές του 2024. Τώρα γνωρίζει πως θα έχει στο πλευρό του τη Melania, αν καταφέρει να λάβει - ξανά- την εμπιστοσύνη του αμερικανικού λαού, κάτι που φυσικά είναι αμφίβολο. 

Διαβάστε Επίσης