Kate Middleton | Η αντίδραση της όταν μωρό πήρε την τσάντα της και δεν ήθελε να την επιστρέψει

Πώς αντέδρασε η πριγκίπισσα της Ουαλίας όταν ένα μικρό μωρό ενθουσιάστηκε με την τσάντα της;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Έχει τη φήμη της τρυφερής μαμάς και ένα νέο βίντεο, το οποίο τις τελευταίες ώρες κάνει τον "γύρο του διαδικτύου” το επιβεβαιώνει με τον πιο γλυκό τρόπο. Ο λόγος για την Kate Middleton.

Ήταν πριν από μερικές ημέρες όταν ένα βίντεο από την περσινή επίσκεψη της Kate Middleton στη Δανία έγινε viral με την πριγκίπισσα της Ουαλίας να επιστρατεύει το ταλέντο της στην ευελιξία και τον χορό προκειμένου να πλησιάσει τη βασίλισσα της Δανίας και να φωτογραφηθούν μαζί. Μάλιστα, η διακριτική της αυτή έγινε Viral με αρκετούς θαυμαστές της να προσπαθούν να τη μιμηθούν στο TikTok και να την χαρακτηρίζουν ως την πιο chic και ταυτόχρονα χαρούμενη κίνηση που έχουν δει. 

Το απόγευμα της Παρασκευής, η Kate Middleton βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα William, στο χωριό Aberfan στην Ουαλία. Βασικός στόχος της επίσκεψης ήταν ένας μικρός φόρος τιμής για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στην καταστροφή των ορυχείων της πόλης το 1966. Στο διάλειμμα του προγράμματος του, το πριγκιπικό ζεύγος βρήκε την ευκαιρία να βγει έξω και να χαιρετήσει τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί. 

Γνωστή για την αγάπη και την αδυναμία που έχει στα παιδιά, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, είχε μια συνάντηση με ένα μικρό αγόρι, το οποίο κατά τη διάρκεια αυτής της γνωριμίας άρπαξε την τσάντα της. Μάλιστα, τού άρεσε τόσο πολύ σε σημείο που αρνιόταν να τη δώσει πίσω στην Kate Middleton.

Η αντίδραση της πριγκίπισσας της Ουαλίας είναι απολαυστική. Η Kate Middleton δεν σταματά να γελά και βλέποντας πόσο ο μικρός το απολαμβάνει προχωρά χωρίς να ζητήσει από την μητέρα του να την επιστρέψει. 

"Απλώς έκλεψε την τσάντα της. Την είδε, εντυπωσιάστηκε και εκείνη τον άφησε να παίξει μαζί της", ανέφερε σε μετέπειτα δηλώσεις της η μητέρα του μικρού.

Διαβάστε Επίσης