X

Τίτλοι τέλους για τη Cher και τον Alexander Edwards

Δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει εδώ και λίγο καιρό, έπειτα από τις φήμες περί αρραβώνα.

Όσο κι αν η Cher προσπάθησε να προστατεύσει και υποστήριξε όσο τίποτε άλλο τη σχέση της, εν τέλει ο ξένος Τύπος αναφέρει πως η σούπερ σταρ αποφάσισε να χωρίσει από τον Alexander "AE” Edwards. Η σχέση τους είχε προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στο κοινό, εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς ηλικίας τους, αφού η Cher ήταν 40 χρόνια μεγαλύτερή του. Φυσικά, δεν είχε διστάσει να δώσει την απάντησή της στους haters, που δεν μπορούσαν να σταματήσουν να σχολιάζουν αρνητικά τον δεσμό τους. 

Μάλιστα, πριν από λίγους μήνες είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί, ύστερα από τις φωτογραφίες της σταρ με ένα μονόπετρο διαμαντένιο δαχτυλίδι που της είχε χαρίσει ο Edwards. Η ίδια είχε παραδεχθεί πως το πρώτο πράγμα που ήθελε να κάνει ήταν να μιλήσει με τη μητέρα της, ύστερα από το ευχάριστο γεγονός, όμως η ίδια είχε φύγει από τη ζωή τον περασμένο Δεκέμβριο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το TMZ ο αρραβώνας δεν υπήρξε ποτέ, παρά το ζευγάρι προτίμησε να συνεχίσει το "παιχνίδι" των media. 

Οι δυο τους συνδέθηκαν για πρώτη φορά μαζί τον Νοέμβριο του 2022, όταν παπαράτσι τούς είχαν δει να κρατιούνται από το χέρι στους δρόμους του Λος Άντζελες. Λίγο αργότερα, έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση, ενώ τον περασμένο Μάρτιο πραγματοποίησαν μια κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί στην επίδειξη μόδας του οίκου Versace για τη συλλογή Φθινόπωρο του 2023.

Χωρίς να γνωρίζουμε τι ήταν εκείνο που οδήγησε το ζευγάρι στον χωρισμό, οι δυο τους φαίνεται πως δεν ήταν το κατάλληλο combo, ανεξάρτητα από τη μεγάλη διαφορά ηλικίας τους. 

Διαβάστε Επίσης

Tags