Η Cher επιβεβαίωσε (μάλλον) τον αρραβώνα της με τον Alexander Edwards

Η διασήμη σταρ είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό πως διανύει μία από τις καλύτερες στιγμές στη ζωή της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η νέα χρονιά έφτασε στη ζωή της Cher με τους καλύτερους οιωνούς, αφού η απόλυτη σταρ πιθανότατα επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της με τον νέο της σύντροφο, Alexander "AE" Edwards. Η 76χρονη performer την ημέρα των Χριστουγέννων είχε ανεβάσει μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter με ένα μονόπετρο διαμαντένιο δαχτυλίδι, για την οποία αργότερα δήλωσε πως τη μοιράστηκε γιατί της άρεσαν τα νύχια του συντρόφου της.

Χωρίς, λοιπόν, να επιβεβαιώσει ή να αρνηθεί τις φήμες, η Cher εμφανίστηκε πρόσφατα με τον Edwards, κατά τη διάρκεια ραντεβού τους σε εστιατόριο στο Μπέβερλι Χιλς. Η σταρ φωτογραφήθηκε κρατώντας από το χέρι τον αγαπημένο της, γελώντας μπροστά στις κάμερες. Τότε, ένας από τους παπαράτσι ζήτησε από τη Cher να δείξει το δαχτυλίδι της, πράγμα που έκανε περήφανα. Στη συνέχεια, όταν τη ρώτησαν πώς πηγαίνει ο αρραβώνας, η ίδια απλά απάντησε : "είναι μια χαρά, πηγαίνει οκ".

Για ακόμη μία φορά, η Cher δεν απάντησε ξεκάθαρα αν υφίσταται ο αρραβώνας ή αν απλά αναφερόταν στη σχέση με τον Edwards. Το νέο ειδύλλιο της σταρ, ωστόσο, δεν έλαβε θετική ανταπόκριση από τους φαν της, δεδομένης της μεγάλης διαφοράς ηλικίας των 40 ετών που υπάρχει ανάμεσα στο ζευγάρι. Βέβαια, η Cher είχε την καλύτερη απάντηση σε όσους την κατέκριναν για την επιλογή της, δηλώνοντας πως η αγάπη δεν γνωρίζει από μαθηματικά, παρόλου που και η ίδια ξαφνιάζεται όταν συνειδητοποιεί τη διαφορά ηλικίας τους. 

Άλλωστε, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει δηλώσει το γιατί δεν βγαίνει με μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες, πράγμα που παραδέχθηκε στην εκπομπή της Kelly Clarkson. 

Διαβάστε Επίσης