Η Cher αποκάλυψε γιατί προτιμά να βγαίνει με νεότερους άντρες

Η 76χρονη σταρ μίλησε πρώτη φορά on camera για τον κατά 40 χρόνια μικρότερό της σύντροφο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Cher διανύει μία όμορφη στιγμή στη ζωή της, αφού στα 76 της γνώρισε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του 36χρονου Alexander "AE” Edwards, για τον οποίο μίλησε για πρώτη φορά δημόσια on camera στην εκπομπή της Kelly Clarkson. 

Η σούπερ σταρ δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως θεωρητικά η σχέση τους είναι λίγο περίεργη εξαιτίας της μεγάλης τους διαφοράς ηλικίας, όμως όπως εξήγησε τα έχουν βρει μεταξύ τους. "Είναι φανταστικός και δεν δίνω στους άντρες χαρακτηριστικά που δεν τα αξίζουν. Είναι όμως πολύ ευγενικός και έξυπνος. Είναι πολύ ταλαντούχος και είναι αστείος και νομίζω πως είναι αρκετά όμορφος", είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η Cher εξήγησε τον λόγο που της αρέσει να βγαίνει με μικρότερους άντρες, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που συνάπτει σχέση με κάποιον που δεν βρίσκεται στη δική της ηλικία. Κατά τα λεγόμενά της, η αιτία είναι ότι οι άντρες της ηλικίας της νιώθουν δέος για εκείνη. "Αν δεν γνώριζα νεότερους άντρες στη ζωή μου, δεν θα έβγαινα ποτέ ραντεβού γιατί στους μεγαλύτερους άντρες δεν άρεσα τόσο πολύ. Ίσως οι νεότεροι άντρες δεν νοιάζονται για το αν είσαι αστεία ή εξωφρενική και θέλουν να κάνουν ανόητα πράγματα μαζί σου και εσύ να διατηρείς τη δυναμική σου προσωπικότητα. Δεν θυσιάζω την προσωπικότητά μου για κανέναν, είναι ξεκάθαρο;". δήλωσε η διάσημη σταρ.

Όπως είχε πει και σε άλλη συνέντευξή της, οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισίου, όπου η σταρ έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο σόου του οίκου Balmain. Ειδικότερα, η Cher αποκάλυψε πως εκείνος ήταν που την κυνήγησε, πράγμα που είχε μοιραστεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter. Μέχρι τώρα έχει δεχθεί αρκετά αρνητικά σχόλια σχετικά με τη διαφορά ηλικίας, ωστόσο η ίδια δεν πτοείται καθώς τα νούμερα αυτά ανήκουν στα μαθηματικά και όχι στο πεδίο των σχέσεων. Από την άλλη, πόσοι μεγαλύτεροι σε ηλικία διάσημοι και μη άντρες συνάπτουν με την έγκριση της κοινωνίας σχέσεις με πολύ μικρότερές τους κοπέλες και γιατί το ίδιο να μην ισχύει και στην περίπτωση της Cher;

Διαβάστε Επίσης