Η αντίδραση του Bill Nighy στα δημοσιεύματα περί σχέσης με την Anna Wintour

Ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός έδωσε το παρών στο Met Gala αγκαζέ με την οικοδέσποινα του θεσμού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν την προσοχή μας τράβηξαν οι εντυπωσιακές και εκκεντρικές εμφανίσεις των διασήμων που έδωσαν το παρών στο ετήσιο Met Gala για να τιμήσουν με την παρουσία τους το θέμα που δεν ήταν άλλο από τον ίδιο τον Karl Lagerfeld, αυτό δεν σημαίνει πως δεν συνέβησαν διάφορα περιστατικά που συγκέντρωσαν τα βλέμματα, με αποτέλεσμα να γίνουν το "talk of the town". Ένα από αυτά ήταν η κοινή εμφάνιση της Anna Wintour με τον ηθοποιό Bill Nighy, με τον ξένο Τύπο να μιλάει για επιβεβαίωση της σχέσης τους.

Ειδικότερα, τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για σχέση εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη επιβεβαίωση. Λίγο μετά τον καταιγισμό σχολίων στα social media για τον ενδιαφέροντα αυτό δεσμό, ο οποίος μέσα σε λίγα λεπτά έγινε trending topic, εκπρόσωπος του ηθοποιού αρνήθηκε τις φήμες, δηλώνοντας στην Page Six: "Ο Bill και η Anna είναι απλά καλοί φίλοι για δύο δεκαετίες. Δεν έχουν σχέση". 

Με την παραπάνω δήλωση, όμως, δεν συμφωνεί ένα φιλικό πρόσωπο της Wintour, αναφέροντας πως "νομίζουμε πως η χθεσινή ημέρα μιλάει από μόνη της". Από την άλλη, μία ανώνυμη πηγή που βρέθηκε στο event δήλωσε πως η σιδηρά κυρία της μόδας γελούσε όλη την ώρα, προσθέτοντας πως "είναι το νέο βασιλικό ζευγάρι της μόδας. Κοίτα τη γλώσσα του σώματος. Δεν έχω δει την Anna έτσι ποτέ ξανά, ακόμα και όταν ήταν με τον Shelby (ο πρώην σύζυγός της), πάντα θα στεκόταν πίσω από εκείνη". 

Η πρώτη φορά που ξεκίνησαν οι φήμες περί σχέσης ήταν το 2020, όταν οι δυο τους είχαν βρεθεί αρκετές φορές σε κοινά events. Παράλληλα, μία πηγή έκανε λόγο για σχετικό ραντεβού, όπου οι δυο τους είχαν περάσει αρκετά καλά, με τη Wintour να μην σταματά να γελά. 

Διαβάστε Επίσης