Η νέα παιχνιδιάρικη φωτογραφία της πριγκίπισσας Charlotte λίγες ημέρες μετά τα γενέθλιά της

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William εξέπληξαν τους φαν τους με μία ακόμη φωτογραφία της κόρης τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Και επειδή μία φωτογραφία των παιδιών των Kate Middleton και πρίγκιπα William δεν είναι ποτέ αρκετή, οι διάσημοι royals αποφάσισαν να δημοσιεύσουν μία ακόμη εικόνα της πριγκίπισσας Charlotte, η οποία πριν από λίγες ημέρες είχε τα γενέθλιά της.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, η μοναχοκόρη των Waleses έκλεισε τα 8, με τη βασιλική οικογένεια να αναρτά μία φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram, την οποία είχε τραβήξει η ίδια η Kate Middleton, αφού γνωρίζουμε το πάθος της για τη φωτογραφία. 

Ωστόσο, το νέο πορτρέτο ανήκε στη φωτογράφο Millie Pilkington, που είχε αναλάβει να φωτογραφίσει πριν από λίγες ημέρες και τον πρίγκιπα Louis, ο οποίος έκλεισε τα 5. Σε ό,τι αφορά τη φωτογραφία της Charlotte, βλέπουμε τη νεαρή πριγκίπισσα να βρίσκεται στην εξοχή, αγκαλιάζοντας το κατοικίδιο της οικογένειας, ένα cocker spaniel που ονομάζεται Orla. "Σας ευχαριστούμε για όλες τις γενέθλιες ευχές", έγραφε η λεζάντα της ανάρτησης, αποκαλύπτοντας πως η φωτογραφία ήταν το ευχαριστώ των Βρετανών royals για τις θερμές ευχές που έλαβαν με αφορμή τα γενέθλια της κόρης τους. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, τα παιδιά των Waleses θα δώσουν το παρών στην τελετή στέψης του παππού τους, βασιλιά Καρόλου που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει ξεκάθαρο αν ο μικρότερος πρίγκιπας Louis θα παραστεί στο ιστορικό γεγονός, με αφορμή το νεαρό της ηλικίας του. 

Διαβάστε Επίσης