"Ήταν τεράστιος έρωτας με την πρώτη ματιά" | Η Gwyneth Paltrow για τη σχέση της με τον Brad Pitt

Η διάσημη ηθοποιός αναφέρθηκε στους λόγους που την οδήγησαν να χωρίσει τον διάσημο σταρ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί η Gwyneth Paltrow να είχε βρει τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο του Brad Pitt στα μακρινά '90s, ωστόσο αναγκάστηκε να τον χωρίσει για κάποιους δικούς της προσωπικούς λόγους. Καλεσμένη στο podcast "Call Her Daddy" με την Alex Cooper, η Gwyneth Paltrow αναφέρθηκε στον αρραβώνα της με τον πιο όμορφο του Hollywood, δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για εκείνη την εποχή. Ειδικότερα, η διάσημη ηθοποιός και ιδρύτρια του wellness brand, Goop, δήλωσε πως οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Seven", αποκαλύπτοντας πως ήταν τεράστιος έρωτας με την πρώτη ματιά. "Ήταν τρελό", εξήγησε σχετικά με το πόσο απότομο ήταν για εκείνη. Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν μαζί το 1994 και δύο χρόνια αργότερα αποφάσισαν να παντρευτούν. 

"Μία βραδιά ήμασταν στο μπαλκόνι του σπιτιού που νοικιάζαμε σε μία μικρή πόλη στην Αργεντινή. Μακάρι να θυμόμουν ακριβώς τι μου είπε, όμως μου έκανε πρόταση γάμου, ήταν φανταστικό. Ήμουν ενθουσιασμένη. Το είχαμε συζητήσει, αλλά είχα εκπλαγεί εκείνη τη στιγμή, το θυμάμαι αυτό. Πρέπει να ήμουν 24 ετών", σημείωσε η σταρ. Και παρά το γεγονός ότι ήταν τα πάντα για εκείνη, 6 μήνες αργότερα η Paltrow αποφάσισε να διαλύσει τον αρραβώνα τους γιατί δεν ήταν έτοιμη. "Είχα πολύ μεγάλωμα να κάνω, κοιτώντας πίσω κατόπιν εορτής. Για πολλούς λόγους, δεν άρχισα απόλυτα να νιώθω ο εαυτός μου μέχρι που έγινα 40. Και είχα και ένα θέμα ικανοποίησης. Δεν καταλάβαινα πώς να ακούω το ένστικό μου και να πράττω από αυτό το μέρος για αυτό που ήταν καλό για εμένα. Πάντα προσπαθούσα να αποφασίσω τι ήταν καλό για όλους τους άλλους", είπε χαρακτηριστικά. 

Συνεπώς, κατά κάποιον τρόπο ο χωρισμός με τον Pitt ήταν μονόδρομος. Όπως εξήγησε, "όταν κοιτάω πίσω ήμουν πραγματικά ένα παιδί, πιο πολύ από τα περισσότερα 22χρονα, 24χρονα που γνωρίζω τώρα. Πραγματικά δεν είχα εξερευνήσει το ποια ήμουν, που ήταν πολύ σημαντικό για εμένα, ποια ήταν τα όριά μου". Και μπορεί η κατάληξη αυτή να ήταν η καλύτερη για την ίδια, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν την πόνεσε. "Υπήρχαν πολλά πράγματα που συνέβησαν, ήταν 9 χρόνια μεγαλύτερός μου. Ήξερε τι ήθελε, ήταν έτοιμος να το κάνει και εγώ δεν ήξερα τι μου γινόταν, έτσι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα", συμπλήρωσε. Παρά τον χωρισμό τους, οι δυο σταρ έχουν καταφέρει να διατηρήσουν μια φιλική σχέση, με την ηθοποιό να εξομολογείται πως είναι ένας φοβερός τύπος. "Είναι καταπληκτικός, μου αρέσει πολύ", πρόσθεσε. 

Διαβάστε Επίσης