Πρίγκιπας William | Η μεγαλύτερη του ανησυχία για την τελετή στέψης

Τι είναι αυτό που φοβάται περισσότερο ο πρίγκιπας William για την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου και πόσο πιθανόν είναι να συμβεί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τη στιγμή που όλα στις πρόβες για την τελετή στέψης πάνε στην εντέλεια, υπάρχει κάτι που ανησυχεί ιδιαίτερα τον πρίγκιπα William, καθώς γνωρίζει ότι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και να επισκιάσει τη μεγαλειώδη τελετή που έχει ετοιμάσει το Παλάτι.

Αυτός, λοιπόν, ο απροσδιόριστος παράγοντας δεν είναι άλλος από τον καιρό. Διότι, όπως υποστηρίζουν και οι πιο έμπειροι, μία έντονη βροχή είναι ικανή να σκεπάσει με σύννεφα (κυριολεκτικά) την τελετή στέψης. Αυτός είναι και ο μεγαλύτερος φόβος του πρίγκιπα William για την μεγάλη ημέρα. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του BBC, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι θα βρεθούν στην πόλη για να πάρουν μια "γεύση” από τις ιστορικές εορταστικές εκδηλώσεις - αλλά ίσως θα πρέπει να πάρουν μαζί τους μια ομπρέλα. Η Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει προς το παρόν ένα βροχερό Σαββατοκύριακο με ζεστή, για τα δεδομένα της εποχής, καιρό.

"Ο καιρός σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο φαίνεται άστατος με βροχές ή μεγαλύτερες βροχοπτώσεις για πολλούς. Κάποιες ισχυρές, καταιγιστικές βροχές αναμένονται την Παρασκευή και την Κυριακή", ανέφερε η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία την Πέμπτη, προσθέτοντας ότι το Σάββατο προς το παρόν "προβλέπεται να είναι μια ακόμη συννεφιασμένη, υγρή ημέρα για αρκετούς κατοίκους του Λονδίνου".

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή επικεφαλής των προγνώσεων της Met Office, Steven Keates, "η πιθανότητα βροχής αναμένεται να μετακινηθεί στη νοτιοδυτική Αγγλία νωρίς το Σάββατο, κινούμενη ανατολικά και βόρεια κατά τη διάρκεια της ημέρας με κάποιες ισχυρές εκρήξεις κατά περιόδους. Αυτό είναι πιθανό να φέρει κάποια βροχή στο Λονδίνο γύρω στο μεσημέρι".

"Βορειότερα στη Σκωτία, τη βόρεια Αγγλία και τη Βόρεια Ιρλανδία θα είναι μια μέρα με ηλιοφάνεια και βροχές πριν η πιο επίμονη βροχή μετακινηθεί προς τα βόρεια κατά τη διάρκεια της νύχτας. Θα έχει υγρασία, ειδικά στα νότια, με πιθανή μέγιστη θερμοκρασία τους 17°C στο Λονδίνο", πρόσθεσε ο μετεωρολόγος. Μένει να δούμε αν ο φόβος του Πρίγκιπα William θα λάβει σάρκα και οστά...

Διαβάστε Επίσης