Jane Fonda | "Δεν πίστευα ότι έχω ταλέντο, ούτε ότι ήμουν αρκετά όμορφη"

Η διάσημη ηθοποιός εξομολογήθηκε το πώς ξεπέρασε τις ανασφάλειες που είχε στα νεανικά της χρόνια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν σήμερα αποτελεί πηγή έμπνευσης και μοιάζει ως μια γυναίκα με μεγάλη αυτοπεποίθηση, η Jane Fonda δεν ένιωθε πάντα σίγουρη για τον εαυτό της, έχοντας εντοπίσει πως στο παρελθόν είχε πολλές ανασφάλειες που την εμπόδισαν να πραγματοποιήσει πιο σύντομα το όνειρό της να γίνει ηθοποιός. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η διάσημη σταρ αποκάλυψε το πώς ήταν να μεγαλώνει στο Hollywood, δεδομένου ότι ο πατέρας της ήταν ο διάσημος ηθοποιός Henry Fonda, αλλά και το πώς κατάφερε να ξεπεράσει όλα εκείνα που την κρατούσαν πίσω από το να έχει μια υγιή και χαρούμενη ζωή. 

"Το να είσαι νέα είναι πολύ δύσκολο. Μην αφήσεις κανέναν να σε ξεγελάσει. Θα ευχόμουν όταν ήμουν νεότερη, κάποιος να μου είχε πει: μην τα παρατάς. Συνέχισε. Θα βελτιωθεί η κατάσταση", είπε χαρακτηριστικά η σταρ. Από την άλλη, παραδέχθηκε πως "σε νεαρή ηλικία δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός. Δεν πίστευα πως είχα ταλέντο. Δεν πίστευα πως ήμουν αρκετά όμορφη. Είχα σε μεγάλο βαθμό σωματική δυσμορφία. Ήμουν χαμένη ως νέος άνθρωπος", δήλωσε στο περιοδικό People. Όπως εξομολογήθηκε, δεν ήταν ότι ο πατέρας της ως ηθοποιός έφερνε χαρά στο σπίτι, οπότε δεν μπορούσε να είναι μία δουλειά που τη ζήλευε. Παράλληλα, η ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν ήξερε τι σημαίνει να λες όχι, σημειώνοντας πως "δεν είχα σε μεγάλη εκτίμηση τον εαυτό μου. Έτσι όταν κάποιος μού ζητούσε κάτι ή κάποιος προσπαθούσε να μου προσφέρει κάτι, δεν ήξερα πώς να πω όχι. Έτσι, θα ήλπιζα κάποιος να μου έλεγε πως το όχι είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση".

Αφού κατάφερε να χτίσει μια αυτοκρατορία με τις κασέτες για γυμναστική, η ίδια άρχισε να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό της και να έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση. "Τόσες γυναίκες μού έλεγαν πως όλη τους η στάση για τον εαυτό τους άλλαξε, πράγμα που σήμαινε τα πάντα για μένα", υπογράμμισε. 

Πλέον είναι πιο σίγουρη από ποτέ και μάλιστα νιώθει νεότερη απ'ό,τι είναι ο βιολογικός αριθμός της ηλικίας της. Και αυτό το καταφέρνει με γυμναστική 4 φορές την εβδομάδα και άλλες δραστηριότητες μαζί με τα εγγόνια της. Παρά τη διάγνωση του καρκίνου πριν από λίγους μήνες, η ηθοποιός δεν το έβαλε κάτω και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που τη βοήθηε να βγει από τη μάχη αυτή νικήτρια. 

Διαβάστε Επίσης