Βασιλιάς Κάρολος | Ο φωτογράφος Chris Jackson διηγείται την ενδιαφέρουσα ιστορία πίσω από το διάσημο οικογενειακό πορτρέτο του 2018

Τα τρικ που χρησιμοποίησε ο βασιλικός φωτογράφος για να τραβήξει τη χαλαρή λήψη του Καρόλου και της οικογένειάς του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με αφορμή την επίσημη στέψη του βασιλιά Καρόλου, ο βασιλικός φωτογράφος Chris Jackson μίλησε στο People σχετικά με τις πιο σημαντικές φωτογραφίες του νέου μονάρχη που έχει τραβήξει, οι οποίες βρίσκονται στο νέο του βιβλίο Charles III: A King and His Queen. Σε αυτό θυμάται τις ιστορίες πίσω από τα διάσημα πορτρέτα, δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για το παρασκήνιο, τα οποία αναμφίβολα θα μείνουν στην ιστορία. Ένα από τα πιο γνωστά πορτρέτα του νέου μονάρχη δεν ήταν άλλο από εκείνο που ο Jackson είχε τραβήξει το 2018 με αφορμή τα γενέθλια του μονάρχη. 

Για τα 70α γενέθλιά του, ο βασιλιάς Κάρολος κάθισε δίπλα στην οικογένειά του, καταλήγοντας στην πιο τρυφερή λήψη που δημοσίευσε το Παλάτι. Ειδικότερα, σε ένα παγκάκι βλέπουμε να κάθονται ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος έχει στα πόδια του τον πρίγκιπα George, και η Καμίλα με τη μικρή πριγκίπισσα Charlotte. Από πίσω τους στέκονται όρθιοι ο πρίγκιπας William με την Kate Middleton, η οποία κρατάει στην αγκαλιά της τον πρίγκιπα Louis, αλλά και o πρίγκιπας Harry με τη Meghan Markle. 

"Ήμουν πρόθυμος να κάνω τους πάντες να χαλαρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο, όσο εισήγαγα το στοιχείο του χιούμορ στη λήψη. Κατά την προετοιμασία, κλείδωσα την άδεια να κάνω διαφορετικά πράγματα και αγόρασα και μία στολή αρκούδας. Σκέφτηκα να την τεστάρω στον γιο μου, Theo, όταν ήταν στο μπάνιο, όμως τρόμαξε και ξέσπασε σε κλάματα. Νομίζω πως είχε μεγαλύτερα δόντια και καταλαβαίνω γιατί έκλαψε. Έτσι, έπρεπε να σκεφτώ ξανά πράγματα γρήγορα και μία τελευταίας στιγμής ιντερνετική αγορά, βρήκα μια πιο φιλική στολή αρκούδας και είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα", δήλωσε. Μέσα στη στολή βρισκόταν ένα συνήθως περιποιημένο μέλος του προσωπικού του Καρόλου, εξήγησε ο Jackson. "Όταν βγήκε στα μέσα της φωτογράφισης, έκανε τους πάντες να ξεσπάσουν στα γέλια και τελικά κατέληξε σε εκείνη τη φωτογραφία όπου μπορεί να αναρωτιέστε, "Τι κοιτάνε;". ", δήλωσε. "Το είχαμε κάνει εξάσκηση πριν και το χρονογραφήσαμε. Σκαρφάλωνε πίσω και εγώ κοιτούσα στα αριστερά και εκείνος θα πήγαινε στα δεξιά και μετά θα κοιτούσα σε εκείνη την πλευρά και θα πήγαινε από την άλλη. Δεν ήταν κάτι που θα έκανες αν δεν έπαιρνες άδεια. Ήταν μια αξέχαστη στιγμή για εμένα", πρόσθεσε. 

Διαβάστε Επίσης