O πρίγκιπας Harry έφτασε μόνος στο Westminster Abbey

Έχει προσκληθεί στο επίσημο γεύμα μετά την τελετή Στέψης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry έφτασε μόνος του στην ιστορική τελετή στέψης του πατέρα του Κάρολου Γ'. Μετά από τον θόρυβο που έχει προκαλέσει το ντοκιμαντέρ του και όλα όσα έχει αποκαλύψει για το παλάτι τον τελευταίο χρόνο, αυτή η στιγμή δεν θα μπορούσε παρά να είναι αμήχανη.

Έτσι, ο ίδιος έφτασε πράγματι μόνος του, όπως λεγόταν τις τελευταίες ημέρες. Και μάλιστα έκατσε στην τρίτη σειρά, λίγο πριν φτάσουν στον ναό ο Κάρολος και η βασιλική σύζυγος Καμίλα.

O πρίγκιπας Harry έφτασε μόνος στο Westminster Abbey

Ο ίδιος φάνηκε ευδιάθετος και χαμογελούσε δίπλα στην πριγκίπισσα Eugenie και Beatrice.

Κανείς δεν τον είχε δει τις τελευταίες 24 ώρες που έχει φτάσει στην Αγγλία και μάλιστα με κανονική πτήση των American Airlines.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Harry θα έμενε μόνο ένα βράδυ στο Frogmore Cottage καθώς σήμερα κιόλας θα πρέπει να επιστρέψει στην Αμερική προκειμένου να γιορτάσει τα γεννέθλια του γιου του, στο πλευρό της Meghan παρά τις φήμες που τούς θέλουν να έχουν ήδη χωρίσει.

Harry, coronation, στέψη

Ωστόσο, το Παλάτι τού έχει ήδη προσφέρει "κλαδί ελιάς" καθώς φαίνεται να έχει προσκληθεί στο επίσημο γεύμα που θα ακολουθήσει μετά τη στέψη. Προς το παρόν όμως δεν έχει γίνει γνωστό αν θα παραμείνει στη γενέτειρά του.

Κάρολος στέψη

Δεν πρόκειται όμως να έχει κάποιο ρόλο στην τελετή ούτε ο ίδιος έχει φορέσει τη στρατιωτική του στολή ή κάποιο επίσημο ένδυμα.