Πώς η Kate Middleton τίμησε την πριγκίπισσα Diana με την εμφάνισή της στην Τελετή Στέψης

Το αξεσουάρ με την ιδιαίτερη συναισθηματική αξία που επέλεξε να φορέσει.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ένα ιδιαίτερο φόρο τιμής στην πριγκίπισσα Diana θέλησε να αποτίσει η Πριγκίπισσα της Ουαλίας Kate Middleton επιλέγοντας για αυτή την τόσο ξεχωριστή περίσταση να φορέσει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που ανήκαν στη μητέρα του Πρίγκιπα William.

Πώς η Kate Middleton τίμησε την πριγκίπισσα Diana με την εμφάνισή της στην Τελετή Στέψης

Πρόκειται για ένα βαρύτιμο κόσμημα με διαμάντια και μαργαριτάρια της Νότιας Θάλασσας που ήταν τα αγαπημένα της Diana και η αείμνηστη πριγκίπισσα τα είχε φορέσει δεκάδες φορές σε δημόσιες εμφανίσεις της, συμπεριλαμβανομένης της περιοδείας της στη Νέα Υόρκη το 1995 και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Σίδνεϊ το 1996. Μάλιστα, κατά καιρούς, τους έκανε μικρές μετατροπές για να τους δώσει διαφορετικό στυλ.

Diana 1995

Φαίνεται όμως ότι τα σκουλαρίκια αυτά είναι από τα αγαπημένα κοσμήματα και της Kate Middleton, η οποία τα είχε φορέσει και στην λαμπερή εμφάνισή της στην τελετή απονομής των βραβείων BAFTA το 2019.

Diana 1996

Διαβάστε Επίσης

Η Kate Middleton έχει στη συλλογή της αρκετά από τα κοσμήματα της Diana, όπως ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από ζαφείρι που ήταν μέρος του γαμήλιου δώρου που είχε δοθεί από τη βασιλική οικογένεια στη Lady D, αλλά και το δαχτυλίδι αρραβώνων από οβάλ ζαφείρι 12 καρατίων που επέλεξε ο Πρίγκιπας Κάρολος για τον αρραβώνα τους το 1981 και με το οποίο της έκανε την πρόταση γάμου ο πρίγκιπας William το 2010.

Διαβάστε Επίσης