Πριγκίπισσα Charlotte | Το παρ' ολίγον ατύχημα στη συναυλία για την τελετή στέψης

Η στιγμή που η μικρή πριγκίπισσα Charlotte έχει μία αναποδιά κατά τη διάρκεια της συναυλίας για την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί η μεγαλειώδης τελετή στέψης να ήταν αφιερωμένη στον βασιλιά - και με τη βούλα - Κάρολο, όμως, η μικρή πριγκίπισσα Charlotte κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Η μοναδική κόρη της Kate Middleton και του πρίγκιπα William μπορεί να έχει master στις βασιλικές εκδηλώσεις, αλλά παραλίγο να χάσει την ισορροπία της στη συναυλία της στέψης.

Πριγκίπισσα Charlotte | Το παρ' ολίγον ατύχημα στη συναυλία για την τελετή στέψης

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε και σύμφωνα με τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στην τελετή, η πριγκίπισσα Charlotte φαίνεται να χάνει για λίγο την ισορροπία της και να δυσκολεύεται να στηριχθεί στα δύο της πόδια μετά από ένα παραπάτημα που είχε όσο οι γύρω της υποκλίνονταν και αυτοί όταν ο παππούς της περνούσε από δίπλα της πηγαίνοντας στη θέση του. Ωστόσο, φάνηκε να παραπατάει - αλλά συνήλθε γρήγορα και στάθηκε μπροστά από τη θέση της στο βασιλικό θεωρείο, αποφεύγοντας να δημιουργήσει πανικό και να "κλέψει" τον πρωταγωνιστικό ρόλο από τον βασιλιά Κάρολο για ακόμα μία φορά. 

Για την εκδήλωση, η πριγκίπισσα Charlotte επέλεξε ένα λευκό φόρεμα με βολάν καθώς καθόταν ανάμεσα στη μητέρα της, η οποία φορούσε ένα κόκκινο κοστούμι του σχεδιαστή του νυφικού της, Alexander McQueen, και τον αδελφό της πρίγκιπα Γεώργιο, ο οποίος έμοιαζε με μικρογραφία του πατέρα του φορώντας ένα παρόμοιο σκούρο μπλε κοστούμι με γραβάτα. 

Η συναυλία διοργανώθηκε να "γιορτάσει τη στέψη των Μεγαλειοτήτων τους, του βασιλιά και της βασίλισσας, μπροστά σε 20.000 μέλη του κοινού και προσκεκλημένους", χωρίς να υπολογίζεται ο αριθμός εκείνων που παρακολουθούσαν από το σπίτι. Το εκλεκτικό lineup της βραδιάς αποτελούνταν από τον Lionel Richie και την Katy Perry, δύο καλλιτέχνες οι οποίοι διαχρονικά έχουν διατηρήσει στενές σχέσεις με τον βασιλιά Κάρολο. 

Διαβάστε Επίσης