Οι royals όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί - Ο ξέφρενος χορός στη συναυλία μία ημέρα μετά τη στέψη

Η Kate Middleton, η Sophie του Εδιμβούργου ακόμα και ο βασιλιάς Κάρολος χόρεψαν με την καρδιά τους κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το σαββατοκύριακο της στέψης του βασιλιά Καρόλου έφτασε στο τέλος του, με τους Βρετανούς royals να απολαμβάνουν τη συναυλία που έλαβε χώρα στο Κάστρο του Windsor προς τιμήν του νέου μονάρχη μία ημέρα μετά την επίσημη τελετή. Ειδικότερα, η συναυλία έδωσε τον καλύτερο επίλογο στο δύσκολο πρότζεκτ που ανέλαβε η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, με τη σημερινή Δευτέρα να θεωρείται αργία, ώστε ο κόσμος να μπορέσει να ασχοληθεί με τον εθελοντισμό στο πλαίσιο της ενέργειας "The Big Help Out". Πριν ωστόσο τα μέλη της βασιλικής οικογένειας επιστρέψουν στα καθήκοντά τους, είχαν την ευκαιρία να περάσουν διασκεδαστικά στην εν λόγω συναυλία, όπου τους είδαμε όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί ποτέ.

Στη μεγάλη σκηνή της συναυλίας που στήθηκε στο Windsor ανέβηκαν μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, ανάμεσά τους η Katy Perry, η Nicole Scherzinger, ο Andrea Bocelli, το συγκρότημα Take That, ωστόσο ο Lionel Richie ήταν εκείνος που ξεσήκωσε το κοινό και κατ' επέκταση τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Οι royals όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί - Ο ξέφρενος χορός στη συναυλία μία ημέρα μετά τη στέψη

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της επιτυχίας "All Night Long" ο βασιλιάς Κάρολος εθεάθη να χορεύει με τη Γενική Γραμματέα της Κοινοπολιτείας, Patricia Janet Scotland, οι οποίοι απόλαυσαν με το παραπάνω την ερμηνεία του Richie. 

Ωστόσο, ο νέος μονάρχης δεν ήταν ο μόνος που έδειχνε ευδιάθετος κατά την εμφάνιση του Αμερικανού τραγουδιστή, καθώς και η Sophie, δούκισσα του Εδιμβούργου, όπως και η Kate Middleton με τον σύζυγό της, πρίγκιπα William, και τα παιδιά τους, Charlotte και George, ξεσηκώθηκαν, χορεύοντας στους ρυθμούς του κομματιού. 

Η βασιλική οικογένεια βρέθηκε σύσσωμη στη συναυλία εκτός του πρίγκιπα Louis, ο οποίος πιθανώς ήταν κουρασμένος για να ακολουθήσει - μην ξεχνάμε πως είναι 5 ετών - και του πρίγκιπα Harry, ο οποίος έφυγε κατευθείαν από τη λήξη της τελετής στέψης για να επιβιβαστεί αμέσως στο αεροπλάνο, ώστε να προλάβει τα γενέθλια του γιου του, πρίγκιπα Archie. 

Διαβάστε Επίσης