Πρίγκιπας Louis | Πραγματοποίησε το πρώτο του επίσημο βασιλικό "καθήκον"

Λίγες ώρες μετά την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, ο πρίγκιπας Louis έκανε πράξη το πρώτο του "βασιλικό" καθήκον.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου γράφτηκε στις σελίδες της παγκόσμιας ιστορίας και σύντομα θα αποτελεί μία γλυκιά κορυφαία ανάμνηση. Το πρωί της Δευτέρας, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον πρίγκιπα Louis να εκτελεί τις πρώτες του "υποχρεώσεις” ως μέλος της ευρύτερης βασιλικής οικογένειας.

Τη Δευτέρα, τα τρία παιδιά του πρίγκιπα William και της Kate Middleton έκαναν μια εμφάνιση-έκπληξη και πήγαν μαζί με τους γονείς τους να εργαστούν εθελοντικά στην τρίτη ομάδα προσκόπων Upton στο Slough - μια ιδιαίτερη επιλογή, καθώς η πριγκίπισσα Kate είναι από κοινού πρόεδρος της Ένωσης Προσκόπων.

Πρίγκιπας Louis | Πραγματοποίησε το πρώτο του επίσημο βασιλικό "καθήκον"

Μάλιστα, η εκδρομή αυτή σηματοδότησε την πρώτη επίσημη βασιλική υποχρέωση για τον 5χρονο πρίγκιπα Louis. Ενώ το μικρότερο παιδί του πρίγκιπα William και της Kate Middleton έχει συμμετάσχει μαζί τους σε οικογενειακές εκδρομές - όπως το "Trooping the Colour", στην ετήσια χριστουγεννιάτικη εκκλησιαστική εκδρομή και στη πασχαλινή λειτουργία - αυτή ήταν η πρώτη φορά που συνόδευσε τους γονείς του σε βασιλικό καθήκον, σύμφωνα με το Παλάτι.

Πρίγκιπας Louis

Ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte, και ο πρίγκιπας Louis, συμμετείχαν στους προσκόπους για την ανακαίνιση και συντήρηση της μεγάλης τους καλύβας, λαμβάνοντας μέρος ακόμα και σε χειρωνακτικές εργασίες, όπως το τρίψιμο και το βούρτσισμα. 

Πρίγκιπας Louis

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον πρίγκιπα Louis  να φτυαρίζει χώμα σε ένα καροτσάκι και στη συνέχεια να το μετακινεί, ενώ ο πρίγκιπας George χρησιμοποίησε κάποια ηλεκτρικά εργαλεία για να αλλάξει με προσοχή και πάντα υπό την επίβλεψη των γονιών του και των συνεργατών του ένα ξύλινο έργο που κοσμούσε το προσκοπικό κατάλυμα. Με τη σειρά της, η πριγκίπισσα Charlotte έδειχνε απασχολημένη και πλήρως συγκεντρωμένη στις δημιουργίες που έφτιαχνε χρησιμοποιώντας χρώματα και πινέλα.

Διαβάστε Επίσης