Πριγκίπισσα Charlotte | Ο λόγος που "εξαφανίστηκε" μετά την τελετή στέψης

Η αποκάλυψη του πρίγκιπα William για την απουσία της μικρής Charlotte από τις εκδηλώσεις μετά την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί η πριγκίπισσα Charlotte να κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της με τις αστείες γκριμάτσες και τις ενδυματολογικές της επιλογές στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου και τη συναυλία που ακολούθησε, όμως, η κόρη της Kate Middleton και του πρίγκιπα William παραμένει ένα μικρό κοριτσάκι που, όπως ήταν αναμενόμενο, κουράστηκε.

Την αποκάλυψη έκανε γνωστή ο μπαμπάς της μικρής Charlotte, πρίγκιπας William, κατά τη διάρκεια μιας αιφνιδιαστικής εμφάνισης κατά μήκος του Long Walk έξω από το κάστρο του Windsor με τη σύζυγό του, την πριγκίπισσα της Ουαλίας, προσπαθώντας να απαντήσει για ποιον λόγο η πριγκίπισσα Charlotte δεν ήταν μαζί τους. 

"Είναι πολύ κουρασμένη μετά τη χθεσινή μέρα", είπε ο 40χρονος πρίγκιπας της Ουαλίας σε άτομο από το πλήθος που περίμενε να τους χαιρετήσει και αν τους εκφράσει τον θαυμασμό τους., σύμφωνα "Έχει μια ήσυχη μέρα στο σπίτι. Φρόντιζε να σιγουρευτεί ότι ο μικρός της αδελφός συμπεριφερόταν σωστά και μετά αποφάσισε να ξεκουραστεί".

Η Charlotte, η οποία φορούσε ένα εντυπωσιακό καπέλο που ταίριαζε με την τιάρα της μαμάς της για την ειδική περίσταση του Σαββάτου, εθεάθη καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας της στέψης να προσέχει τον 5χρονο αδελφό της πρίγκιπα Louis.

Ενώ ο μεγαλύτερος αδελφός τους, ο πρίγκιπας George -που είναι δεύτερος στη σειρά διαδοχής μετά τον πατέρα του- υπηρέτησε ως τιμώμενο πρόσωπο για τον παππού του, η Charlotte κρατούσε το χέρι του Louis καθώς η οικογένεια έφτανε για το ιστορικό γεγονός.

Όταν ο Louis μπήκε στο Αβαείο του Westminster δεν έκρυψε τη διάθεση του για... χασμουρητό, πιθανότατα λόγω της πρόωρης ώρας κλήσης για την τελετή. Κατά τη διάρκεια του επικού γεγονότος, τα πήρε επίσης όλα υπόψιν του, καθώς η μεγάλη του αδελφή παρακολουθούσε στο πλευρό του, και κάποια στιγμή επισήμανε κάτι σε κάποιον από την παρέα των γονιών της.

Διαβάστε Επίσης