Πριγκίπισσα Βεατρίκη | Το σπάνιο σχόλιο για τον θετό γιο της, Wolfie

Ο σύζυγος της Βεατρίκης πέρα από την κόρη που καλωσόρισε με την πριγκίπισσα της Υόρκης, έχει αποκτήσει από προηγούμενη σχέση του έναν 7χρονο γιο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πριν από έναν χρόνο, η πριγκίπισσα Βεατρίκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Edoardo Mapelli Mozzi, ωστόσο είχε τη χαρά να βιώσει νωρίτερα τον ρόλο της μητρότητας μέσω της σχέσης της με τον θετό γιο της, Christopher Woolf. Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ έχει αναπτύξει μία τρυφερή σχέση με τον 7χρονο "Wolfie" - όπως τον αποκαλεί η οικογένειά του- αφού πριν από λίγους μήνες είχε δώσει τον παρών με τη Βεατρίκη και τον Mozzi στη λειτουργία για τα Χριστούγεννα. 

Πρόσφατα, η πριγκίπισσα της Υόρκης εμφανίστηκε στον ετήσιο θεσμό Oscar's Book Prize όπου ανακοίνωσε τον νικητή, κάνοντας ένα σπάνιο σχόλιο για τον Wolfie. Ειδικότερα, η Βρετανίδα royal αποκάλυψε πως μοιράζεται με τον θετό γιο της, την αγάπη για το διάβασμα, κάτι που απολαμβάνουν μαζί, όπως ακούσαμε να λέει από το βίντεο που δημοσίευσε το Hello. "Το βραβείο αυτό κατέχει μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Ο θετός γιος μου, που είναι τώρα 7, κι εγώ ανυπομονούμε να λάβουμε τα βιβλία και να τα ξεφυλλίσουμε μαζί. Μεγαλώνοντας σε έναν κόσμο γεμάτο βιβλία, μπορούμε να πάρουμε ως δεδομένο πως δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί", είπε χαρακτηριστικά η πριγκίπισσα Βεατρίκη.

Η ίδια φαίνεται πως απολαμβάνει τον ρόλο της μητρότητας, ένα συναίσθημα που μοιράζεται με την αδερφή της. Πρόσφατα, η πριγκίπισσα Ευγενία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της κόρης της αδερφής της μαζί με τον δικό της γιο, August, οι οποίοι μοιάζουν να περνούν καλά ο ένας με τον άλλο. Να σημειωθεί πως πριν από λίγους μήνες η πριγκίπισσα Ευγενία ανακοίνωσε πως περιμένει το δεύτερο παιδί της, το οποίο πρόκειται να γεννηθεί αυτό το καλοκαίρι. Άλλωστε, η εμφάνισή της στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου έδειξε πως βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, πράγμα που σημαίνει πως πολύ σύντομα η ίδια και ο σύζυγός της, Jack Brooksbank, θα κρατάνε στην αγκαλιά τους το μωρό τους.

Διαβάστε Επίσης