Στέψη βασιλιά Καρόλου | Το viral βίντεο με τη Zara Tindall που αποκοιμιέται κατά τη διάρκεια της τελετής

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ δεν κατάφερε να κρατήσει τα μάτια της άνοιχτα, ύστερα από το πάρτι της προηγούμενης ημέρας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αναμφίβολα, η τελετή στέψης του βασιλιά Κάρολου ήταν μία πολύ κουραστική διαδικασία καθώς διήρκεσε ώρες μέχρι τη μεταφορά των μελών της βασιλικής οικογένειας από το Αββαείο του Westminster στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ. Και σαν μην έφτανε μόνο αυτό, την προηγούμενη ημέρα οι Βρετανοί royals είχαν δώσει το "παρών" σε ένα δείπνο σε ιδιωτικό κλαμπ, που κατέληξε σε πάρτι, με αποτέλεσμα η Zara Tindall να μην μπορεί να κρατήσει τα μάτια της ανοιχτά στην επίσημη τελετή. 

Ειδικότερα, ένας λογαριασμός στο TikTok ανάρτησε ένα βίντεο της κόρης της πριγκίπισσας Άννας - το οποίο ήδη έχει γίνει viral - η οποία φαίνεται να αποκοιμιέται για λίγα λεπτά μέχρι την έναρξη της στέψης. Όπως βλέπουμε στο βίντεο, η ίδια κλείνει τα μάτια της για δευτερόλεπτα και όταν τα ανοίγει συνειδητοποιεί πού βρίσκεται και αρχίζει να μιλάει με την ξαδέρφη της, πριγκίπισσα Ευγενία. 

Σύμφωνα με τα σχόλια στο TikTok, η Zara Tindall και ο σύζυγός της, Mike, το προηγούμενο βράδυ είχαν βγει στο ιδιωτικό κλαμπ Oswald’s για δείπνο μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια και στη συνέχεια συνέχισαν μόνοι στο διπλανό Arts Club. "Οι συνέπειες του να παρτάρεις μέχρι τις 2 το πρωί. Πρέπει να αγαπάς τους Tindall", έγραφε ένα σχόλιο, ενώ ένα άλλο ανέφερε: "όταν βγαίνεις ένα βράδυ όμως έχεις οικογενειακή συγκέντρωση το πρωί. Όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση".

Όπως ανέφερε ένας θαμώνας του κλαμπ στη Daily Mail, το ζευγάρι "συνέχισε με το πάρτι", αν και γνώριζε τι θα ακολουθούσε το επόμενο πρωί. Ειδικότερα, ο αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε πως οι δυο τους σκουντουφλούσαν στον δρόμο μέχρι να αναζητήσουν ένα ταξί για το σπίτι.

Διαβάστε Επίσης