Βασίλισσα Ράνια | Η κόρη της, πριγκίπισσα Salma, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο

Το πρώτο της πτυχίο πήρε η πριγκίπισσα Salma και οι γονείς της ήταν εκεί για να την καμαρώσουν.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Salma της Ιορδανίας μόλις πήρε το πτυχίο της αποφοιτώντας από το κολλέγιο στο οποίο σπούδαζε. 

Αρκετοί βασιλείς, συμπεριλαμβανομένων των γονέων της, του βασιλιά Abdullah , και της βασίλισσας Ράνια, 52 ετών, ταξίδεψαν στο Los Angeles για να παρακολουθήσουν την Παρασκευή την αποφοίτηση της κόρης τους από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, καμαρώνοντας για τις επιτυχίες του παιδιού τους

Η βασίλισσα Ράνια δημοσίευσε ένα συναισθηματικό αφιέρωμα στην πριγκίπισσα Salma, 22 ετών, στο Instagram, μοιράζοντας φωτογραφίες που ποζάρουν με την κόρη της, καθώς και γλυκιά στιγμή με τον βασιλιά Abdullah να την αγκαλιάζει. Σε μία μάλιστα από τις φωτογραφίες, η πριγκίπισσα Salma φορά τη κόκκινη με μαύρο ενδυμασία της αποφοίτησης, συνοδευόμενη από το καπέλο αποφοίτησης με τη σημαία της Ιορδανίας.

"Είμαι τόσο περήφανη που γιορτάσαμε χθες την αποφοίτηση της Σάλμα μου από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας", έγραψε η βασίλισσα Ράνια στο Instagram και συμπλήρωσε: "Ανυπομονώ να δω τι θα κάνεις στη συνέχεια. Συγχαρητήρια!"

Η αδελφή της πριγκίπισσας Salma, η πριγκίπισσα Ιμάν, η οποία φορούσε ένα λευκό casual καλοκαιρινό φόρεμα, και ο σύζυγός της  Jameel Alexander Thermiotis, που επέλεξε ένα πουκάμισο με κουμπιά και μαύρο παντελόνι, ήταν επίσης παρόντες σε αυτή την σπουδαία για την Salma . 

Ο αδελφός της Hussein είχε ανεβάσει τότε ορισμένες φωτογραφίες στο Instagram, τις οποίες είχε συνοδεύσει με την παρακάτω λεζάντα: "Ευγνώμονες για όλες τις πολύτιμες αναμνήσεις που μοιραζόμαστε και πανευτυχείς που σας βλέπουμε να γιορτάζετε τον γάμο σας σήμερα... Σας εύχομαι, αγαπητοί Iman και Jameel, μια ζωή γεμάτη ευλογίες και ευτυχία μαζί".

Διαβάστε Επίσης