Η Paulina Porizkova εξηγεί το πώς είναι το dating στην ηλικία των 58 ετών

Το διάσημο μοντέλο ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό ότι βρίσκεται ξανά σε σχέση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Paulina Porizkova ήταν για περίπου 3 δεκαετίες παντρεμένη με τον Ric Ocasek, με τον οποίο τα τελευταία χρόνια ήταν σε διάσταση. Επομένως, το να επιστρέψει στα ραντεβού και στις σχέσεις ήταν ένα δύσκολο πράγμα για την ίδια. Ύστερα από την βραχύχρονη σχέση με τον Aaron Sorkin, με τον οποίο είχε εμφανιστεί στα βραβεία Όσκαρ του 2021, η Porizkova αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες πως είναι ξανά ερωτευμένη, συστήνοντάς μας τον νέο της σύντροφο. 

Με εξομολογητική διάθεση, η Porizkova επέλεξε να μιλήσει για το θέμα του dating και των ραντεβού στους μεσήλικες, το οποίο παρομοιάζει ως μία λασπωμένη λακκούβα. "Συνεπώς, άλλαξε; Όχι. Είναι ακόμα μια μικρή βρώμικη λακκούβα. Οπότε, πώς ήμουν τυχερή; Είναι όλα στους αριθμούς", μοιράστηκε το μοντέλο και συγγραφέας. 

Πιο αναλυτικά, η ίδια δήλωσε πως οι φίλες της της είπαν πως πρέπει να βγαίνει πολλά ραντεβού. "Απλά κανόνισε ραντεβού το ραντεβού, μην επενδύσεις πολλά στο πρώτο ραντεβού και κάνε όσα μπορείς όσο έχεις χρόνο. Και αυτό είναι που έκανα. Βγήκα περίπου 40 ραντεβού τα τελευταία 3 χρόνια", σημείωσε. Παράλληλα, υπογράμμισε τα προβλήματα που υπάρχουν κατά τη διαδικασία, αποκαλύπτοντας πως συνήθως στα ραντεβού θα βρεις διαζευγμένους, μη διαθέσιμους και χήρους. "Οι άνθρωποι που δεν έχουν προβλήματα με τις σχέσεις τους είναι ευτυχισμένοι παντρεμένοι ή σε μακροχρόνιες σχέσεις! Αυτό που κυκλοφορεί στην αγορά είναι κυρίως τα εμπορεύματα που είτε επιστρέφουν, είτε επιστρέφουν με δική τους πρωτοβουλία, επειδή είναι πεπεισμένοι ότι υπάρχουν ανώτεροι αποδέκτες που απλώς δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα. Έτσι, αυτή η δεξαμενή γνωριμιών είναι στην πραγματικότητα μια λακκούβα από εβδομήντα τοις εκατό ανθρώπους που έχουν σοβαρά προβλήματα δέσμευσης", έγραψε στο κείμενό της. Ωστόσο, η ίδια αναγνώρισε και τα δικά της λάθη που ήταν να ερωτεύεται ανθρώπους με προβλήματα δέσμευσης, το οποίο ήταν ένα κομμάτι που έπρεπε να ξαναμάθει. "Τρία χρόνια έντονης αυτοδουλειάς και φιλιών σε πολλά υπέροχα βατράχια. Και έτσι βρήκα τον πρίγκιπά μου", δήλωσε με χιούμορ. 

Το μοντέλο μάλιστα μοιράστηκε μία νέα φωτογραφία με τον νέο της σύντροφο, ο οποίος τη φιλάει τρυφερά. 

Δείτε τη φωτογραφία:

Διαβάστε Επίσης